| چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 ساعت 10:452025-04-30سياسي
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، الیاس حضرتی، رییس شورای اطلاع رسانی دولت، پس از جلسه هیأت دولت اظهار داشت: «کمیته مدیریت بحران در خصوص حادثه بندرعباس سریع تشکیل شد و موضوعات را رصد و کنترل کرد.
- به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، الیاس حضرتی، رییس شورای اطلاع رسانی دولت، پس از جلسه هیأت دولت اظهار داشت: کمیته مدیریت بحران در خصوص حادثه بندرعباس سریع تشکیل شد و موضوعات را رصد و کنترل کرد.
وی تأکید کرد که دولت در واکنش به این حادثه، اقدامات لازم را در سریع ترین زمان ممکن به اجرا گذاشته است.
برچسب ها: شورای اطلاع رسانی -
حادثه بندرعباس -
مدیریت بحران -
اطلاع رسانی -
بندرعباس -
دولت -
حادثه |
آخرین اخبار سرویس:
|
رییس شورای اطلاع رسانی دولت: کمیته مدیریت بحران در خصوص حادثه بندرعباس سریع تشکیل شد و موضوعات را رصد و کنترل کرد + فیلم
رییس شورای اطلاع رسانی دولت: کمیته مدیریت بحران در خصوص حادثه بندرعباس سریع تشکیل شد و موضوعات را رصد و کنترل کرد + فیلم
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.