مطالب مرتبط:
استفاده از فضای خالی سایت پسماند همدان برای ساخت نیروگاه خورشیدی
آغاز ساخت نیروگاه خورشیدی 5 مگاواتی در مشهد
آغاز ساخت نیروگاه خورشیدی 5 مگاواتی در مشهد
مشهد 11 نیروگاه خورشیدی در حال ساخت دارد
مشهد 11 نیروگاه خورشیدی در حال ساخت دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404 ساعت 16:002025-05-07اقتصادي

ساخت حدود 1500 مگاوات نیروگاه خورشیدی در واحدهای صنعتی


تاکنون قرداد ساخت حدود 1500 مگاوات نیروگاه خورشیدی در واحدهای صنعتی منعقد شده و دولت 70 درصد تسهیلات را برای سرمایه گذاران فراهم کرده است.

- قزوین- استاندار قزوین گفت: تاکنون قرداد ساخت حدود 1500 مگاوات نیروگاه خورشیدی در واحدهای صنعتی منعقد شده و دولت 70 درصد تسهیلات را برای سرمایه گذاران فراهم کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد نوذری بعد از ظهر چهارشبه در حاشیه بازدید از واحدهای صنعتی استان قزوین اظهار کرد: در راستای چهارشنبه های صنعتی استان قزوین و شعار سال که به سال سرمایه گذاری برای تولید مزین شده است، هدف اصلی از این بازدیدها بررسی مشکلات مهم تولیدکنندگان و حمایت از سرمایه گذاران است.

وی افزود: تاکنون قرداد ساخت حدود 1500 مگاوات نیروگاه خورشیدی در واحدهای صنعتی منعقد شده و دولت 70 درصد تسهیلات را برای سرمایه گذاران فراهم کرده است.

استاندار قزوین بیان کرد: یکی از چالش های مطرح شده در بازدید امروز، تخصیص ارز به صنایع است که در جلسه بعدی ستاد تسهیلات مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی یادآور شد: امسال سه رویکرد اصلی سرمایه گذاری خارجی، سرمایه گذاری داخلی و حفظ سرمایه گذاری های موجود در استان دنبال می شود.

استاندار قزوین اظهار کرد: هدف این است که در پایان سال، مدیریت بهتری در زمینه ناترازی انرژی صورت گیرد و قطع برق در نواحی


برچسب ها: واحدهای صنعتی - نیروگاه خورشیدی - سرمایه گذاران - سرمایه - صنعتی - خورشیدی - نیروگاه
آخرین اخبار سرویس:

ساخت حدود 1500 مگاوات نیروگاه خورشیدی در واحدهای صنعتی

ساخت حدود 1500 مگاوات نیروگاه خورشیدی در واحدهای صنعتی