مطالب مرتبط:
تحقق بیش از 100 درصدی اشتغال در جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان
افزایش 100 درصدی تردد مسافر از پایانه های مرزی استان کرمانشاه
برنامه قطعی برق سیستان و بلوچستان یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 + ساعات خاموشی برق زاهدان یکشنبه 14 اردیبهشت 1404
برنامه قطع برق سیستان و بلوچستان و زاهدان امروز یکشنبه 14 اردیبهشت
برنامه قطعی برق سیستان و بلوچستان یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 + ساعات خاموشی برق زاهدان یکشنبه 14 اردیبهشت 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 ساعت 09:202025-05-04اقتصادي

رشد 62 درصدی ترانزیت از پایانه های مرزی سیستان و بلوچستان


مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان از ترانزیت 103 هزار و 389 تن کالا از طریق پایانه های مرزی شمال سیستان و بلوچستان در فروردین ماه سال جاری خبر داد.

- رشد 62 درصدی ترانزیت از پایانه های مرزی سیستان و بلوچستان ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان از ترانزیت 103 هزار و 389 تن کالا از طریق پایانه های مرزی شمال سیستان و بلوچستان در فروردین ماه سال جاری خبر داد.

ایوب کرد در گفت وگو با ایسنا، افزود: این حجم از ترانزیت حاکی از افزایش62 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

ایوب کرد گفت:در فروردین ماه سالجاری میزان 103 هزار و389 تن کالا توسط 4 هزارو 94 دستکاه کامیون از طریق پایانه های مرزی میلک و میرجاوه در شمال استان ترانزیت صورت گرفته است.

وی افزود: از این میزان ترانزیت کالا، 59 هزار و 265 تن به پایانه مرزی میلک و 44 هزار و 124 تن کالا نیز به پایانه مرزی میرجاوه اختصاص داشته است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان عمده کالاهای ترانزیت شده را آهن آلات، لوازم یدکی، دانه های روغنی اعلام کرد و اظهارکرد: روزانه به طور متوسط 490 دستگاه کامیون از پایانه های مرزی شمال استان تردد انجام می شود.


برچسب ها: سیستان و بلوچستان - پایانه های مرزی - بلوچستان - ترانزیت - سیستان - پایانه - هزار
آخرین اخبار سرویس:

رشد 62 درصدی ترانزیت از پایانه های مرزی سیستان و بلوچستان

رشد 62 درصدی ترانزیت از پایانه های مرزی سیستان و بلوچستان