مطالب مرتبط:
واکنش سخنگوی وزارت خارجه به شایعه دیدار پزشکیان و ترامپ
واکنش وزارت خارجه به شایعه دیدار پزشکیان و ترامپ
وزارت خارجه ایران شایعه دیدار پزشکیان و ترامپ را تکذیب کرد
سخنگوی وزارت خارجه: شایعه دیدار پزشکیان و ترامپ، خبرسازی جعلی است
پزشکیان با ترامپ دیدار می کند؟ | واکنش رسمی ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404 ساعت 19:302025-05-07بين الملل

واکنش وزارت خارجه به احتمال دیدار پزشکیان و ترامپ


سخنگوی وزارت خارجه ایران، شایعات منتشر شده در رسانه ها در مورد وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا را خبرسازی های جعلی و بی اساس دانست.

- به گزارش تابناک، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی راجع به مجموعه ای از شایعات منتشر شده در رسانه ها در مورد وضعیت مذاکرات ایران-آمریکا, از جمله شایعه دیدار مسعود پزشکیان رییس جمهوری اسلامی ایران با دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا در هفته آینده، نارضایتی طرف های مذاکراتی از عمان، پیشنهاد ایران برای مذاکره مستقیم و مشابه آنها، همه این ادعاها را خبرسازی های جعلی و بی اساس دانست.

بقایی روز چهارشنبه و در پاسخ به پرس تی وی تاکید کرد اطلاع رسانی در مورد فعالیت های دستگاه دیپلماسی از جمله موضوع گفت وگوهای غیرمستقیم ایران- آمریکا به صورت شفاف، حرفه ای و به هنگام از سوی وزارت امور خارجه انجام می شود.


برچسب ها: جمهوری اسلامی ایران - ایران - وزارت امور خارجه - جمهوری اسلامی - آمریکا - سخنگوی وزارت - رییس جمهوری اسلامی ایران
آخرین اخبار سرویس:

واکنش وزارت خارجه به احتمال دیدار پزشکیان و ترامپ

واکنش وزارت خارجه به احتمال دیدار پزشکیان و ترامپ