مطالب مرتبط:
5 مدال نوجوانان و جوانان ایران در جهانی وزنه برداری
اعزام کاراته کا های ایران به لیگ برتر جهانی مصر
حضور پتروشیمی جم در نمایشگاه ایران اکسپو 2025، بستری برای معرفی محصولات صادراتی و تبادلات تجاری
صحبت های وزنه برداران ایران پس از کسب مدال جهانی
اظهار نظر وزنه برداران جوان ایران در رقابت های جهانی بعد از کسب مدال
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 ساعت 16:302025-05-04بين الملل

هنر آشیقی ایران در ویترین جهانی؛ دده موسلوم گنجینه زنده بشری در مجمع یونسکو معرفی می شود


با تلاش پژوهشگران ایرانی، پرونده پژوهشی و تصویری استاد آشیق مسلم عسگری، هنرمند پیشکسوت و گنجینه زنده بشری هنر آشیقی ایران، برای معرفی و پخش در دهمین مجمع عمومی ICCN (شبکه همکاری بین شهری یونسکو برای حفاظت از میراث ناملموس) در کره جنوبی 2025 انتخاب شد.

- هنر آشیقی ایران در ویترین جهانی؛ دده موسلوم گنجینه زنده بشری در مجمع یونسکو معرفی می شود با تلاش پژوهشگران ایرانی، پرونده پژوهشی و تصویری استاد آشیق مسلم عسگری، هنرمند پیشکسوت و گنجینه زنده بشری هنر آشیقی ایران، برای معرفی و پخش در دهمین مجمع عمومی ICCN (شبکه همکاری بین شهری یونسکو برای حفاظت از میراث ناملموس) در کره جنوبی 2025 انتخاب شد.

عضو فهرست پژوهشگران یونسکو و ICCN گفت: پرونده پژوهشی و تصویری دده موسلوم با عنوان استاد آشیق مسلم عسگری گنجینه زنده بشری در فهرست معرفی و پخش دهمین مجمع عمومی کره جنوبی ICCN 2025 قرار گرفت.

اکبر کریمی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مؤسسه فرهنگی و هنری سمت گنجینه ققنوس به عنوان عضو رسمی ICCN و معرفی شده به کمیته بین دول یونسکو از ایران از سال 2016 همکاری رسمی خویش را با ICCN-UNESCO آغاز کرد و در ادامه این فعالیت ها در سال 2025 با ارائه پرونده ای دیگر با نام استاد آشیق مسلم عسگری (گنجینه زنده بشری) در دهمین مجمع عمومی ICCN در کره جنوبی ایفای نقش خواهد کرد.


برچسب ها: گنجینه - ایران - یونسکو - پژوهشگران - هنرمند پیشکسوت - حفاظت از میراث - معرفی
آخرین اخبار سرویس:

هنر آشیقی ایران در ویترین جهانی؛ دده موسلوم گنجینه زنده بشری در مجمع یونسکو معرفی می شود

هنر آشیقی ایران در ویترین جهانی؛ دده موسلوم گنجینه زنده بشری در مجمع یونسکو معرفی می شود