مطالب مرتبط:
استارلینک در بنگلادش راه اندازی شد
جمع آوری ریسه های نوری در شیراز
تیم ملی بیسبال بنگلادش مغلوب سریلانکا شد
فرآوری تمساح؛ جمع آوری و پرورش میلیون ها تمساح برای پوست و گوشت لوکس
جمع آوری 2600 ریسه نوری در شیراز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 ساعت 16:002025-05-20فناوري

بنگلادش به جمع مشتریان استارلینک پیوست


سرویس اینترنت ماهواره ای استارلینک با قیمت ماهانه 35 دلار در بنگلادش فراهم شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، اینترنت ماهواره ای استارلینک متعلق به ایلان ماسک امروز در بنگلادش راه اندازی شد و این کشور آسیایی گامی در جهت تضمین دسترسی معتبر و بدون اختلال به اینترنت فراهم کرد.

محمد یونس که پس از آنکه سال گذشته و در پی اعتراضات خشونت آمیز شیخ حسینه نخست وزیر بنگلادش از کشور گریخت، رهبری دولت این کشور را برعهده دارد ، این خبر را اعلام کرد.

استارلینک در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اینترنت پر سرعت و با تاخیر اندک استارلینک اکنون در بنگلادش فراهم است.

به گفته فیض احمد طیب دستیار یونس بهای پایه بسته های ماهانه این سرویس در سراسر کشور 35 دلار یا 4200 تاکا(واحد پول بنگلادش)است.

همچنین کاربران باید 47 هزار تاکا برای دریافت تجهیزات پرداخت کنند.

او در یک پست فیس بوکی نوشت: این امر یک جایگزین پایدار برای مشتریان ممتاز ارائه می کند تا به سرویس اینترنت با کیفیت و پرسرعت دسترسی یابند.


برچسب ها: استارلینک - بنگلادش - اینترنت ماهواره ای - اینترنت - کشور - نخست وزیر بنگلادش - اینترنت پر سرعت
آخرین اخبار سرویس:

بنگلادش به جمع مشتریان استارلینک پیوست

بنگلادش به جمع مشتریان استارلینک پیوست