مطالب مرتبط:
بازداشت هانی کرده/ آغاز عملیات گستره تر پلیس ؟+فیلم
دستگیری هانی کرده/ آغاز عملیات گستره تر پلیس ؟+فیلم
عملیات اجرایی فاز سوم آماده سازی سایت چابهار پتروشیمی تفتان آریا آغاز شد
عملیات اجرایی فاز دوم پس کرانه پایانه مرزی بیله سوار آغاز شد
معابر و راه 80 روستای ساری نیازمند آسفالت است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 اردیبهشت 1404 ساعت 15:252025-04-22اقتصادي

آغاز عملیات روکش آسفالت گرم محور اسدیه به بیرجند


رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان درمیان از شروع اجرای عملیات روکش آسفالت محور اسدیه بیرجند به طول بیش از 2 کیلومتر خبر داد.

- بیرجند- رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان درمیان از شروع اجرای عملیات روکش آسفالت محور اسدیه بیرجند به طول بیش از 2 کیلومتر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، رضا نوری مقدم رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان درمیان اظهار داشت: عملیات روکش آسفالت محور اسدیه – بیرجند به طول 2.

6 کیلومتر و عرض 11 متر در محور اسدیه - بیرجند از محل اعتبارات ملی به منظور تسهیل در امر تردد و افزایش ایمنی در حال اجرا است.

وی بیان کرد: این پروژه بخشی از برنامه بهسازی و نوسازی محورهای شهرستان درمیان است که به منظور ارتقاء کیفیت محورها و کاهش حوادث رانندگی اجرا می شود.

نوری مقدم تصریح کرد: شهرستان درمیان با بیش از هزار و 53 کیلومتر جاده اصلی، فرعی و روستایی، یکی از مناطق مهم در حوزه حمل و نقل استان به شمار می رود.

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان درمیان ادامه داد: عملیات روکش آسفالت محورها به تناسب اعتبارات موجود و با توجه به اولویت بندی خرابی رویه آسفالتی محورهای حوزه استحفاظی در طول سال انجام می گردد.


برچسب ها: شهرستان درمیان - روکش آسفالت - بیرجند - شهرستان - درمیان - رییس اداره - محور
آخرین اخبار سرویس:

آغاز عملیات روکش آسفالت گرم محور اسدیه به بیرجند

آغاز عملیات روکش آسفالت گرم محور اسدیه به بیرجند