مطالب مرتبط:
مذاکرات کار خودش را کرد | خودروهای داخلی و خارجی 10 تا 20 درصد ارزان تر شدند + جدول (1 اردیبهشت)
فیلم/ تاکید استاندار خراسان رضوی بر تسریع در بهره برداری از موزه دفاع مقدس و مقاومت استان
فیلم/ تأکید سردار کارگر بر بهره برداری از موزه دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی تا سال 1405
فیلم | شتاب توسعه و آبادانی سواحل مَکُران با بهره برداری از مجتمع فولاد چابهار
افتتاح و بهره برداری طرح هادی در 6 روستای شهرستان میناب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 اردیبهشت 1404 ساعت 09:252025-04-21سياسي

سپهوند: حل مشکلات داخلی، شرط بهره برداری از نتایج مذاکرات خارجی است


نماینده مردم خرم آباد در مجلس با تأکید بر ضرورت پیشبرد هم زمان دیپلماسی خارجی و اصلاحات داخلی، گفت: بدون رفع سوءمدیریت، حتی موفق ترین مذاکرات نیز منجر به بهبود شرایط کشور نخواهد شد.

- سپهوند: حل مشکلات داخلی، شرط بهره برداری از نتایج مذاکرات خارجی است نماینده مردم خرم آباد در مجلس با تأکید بر ضرورت پیشبرد هم زمان دیپلماسی خارجی و اصلاحات داخلی، گفت: بدون رفع سوءمدیریت، حتی موفق ترین مذاکرات نیز منجر به بهبود شرایط کشور نخواهد شد.

رضا سپهوند، نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر ، با اشاره به انجام مذاکرات اخیر غیرمستقیم ایران و آمریکا، گفت: گزارش هایی که به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ارائه شده، نشان می دهد که نگاه مثبت و برداشت های امیدوارکننده ای از سوی مذاکره کنندگان هر دو طرف وجود دارد.

وی با تأکید بر لزوم ادامه مذاکرات در فضایی به دور از تنش و حاشیه، افزود: این گفتگوها باید بر اساس عزت و سربلندی دو ملت ایران و آمریکا انجام شود و نباید کسی از اصل مذاکره گریزان یا با آن مخالف باشد.

سپهوند همچنین پیش بینی کرد که دورهای بعدی مذاکرات نیز با نتایج مثبتی همراه خواهد بود و گفت: مذاکرات خارجی باید به طور هم زمان با رسیدگی به مشکلات داخلی کشور پیش برود.


برچسب ها: مردم خرم آباد - مذاکرات - نماینده مردم - مجلس شورای اسلامی - خارجی - شورای اسلامی - خرم آباد
آخرین اخبار سرویس:

سپهوند: حل مشکلات داخلی، شرط بهره برداری از نتایج مذاکرات خارجی است

سپهوند: حل مشکلات داخلی، شرط بهره برداری از نتایج مذاکرات خارجی است