مطالب مرتبط:
توافق جدید به حساب مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی | خبر مهم برای مددجویان
تظاهرات مردم لاهه در حمایت از فلسطین
نحوه ثبت نام دریافت یارانه غذا برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی+ آدرس سایت
بیت کوین در مسیر 120,000 دلار؛ حمایت اصلی در 90,000 دلار
شایع ترین علت تماس با صدای مشاور بهزیستی، مربوط به افسردگی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 ساعت 15:502025-05-19اجتماعي

بهزیستی زنجان 617 خانوار دارای فرزند چندقلو را تحت حمایت خود دارد


 این اداره کل 617 خانوار دارای فرزند چندقلو را تحت حمایت خود دارد.

- زنجان-مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: این اداره کل 617 خانوار دارای فرزند چندقلو را تحت حمایت خود دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مریم کرمی گفت: با توجه به روند پیری در استان، این مراکز توسعه خواهند یافت و تلاش بهزیستی بر خانواده محوری به جای مرکزمحوری است.

وی با اعلام رتبه 13 سالمندی این استان، افزود: در حال حاضر سه مرکز نگهداری شبانه روزی سالمندان تحت نظارت بهزیستی در این استان فعال است و دو مرکز روزانه و یک بنیاد فرزانگان نیز به سالمندان خدمات ارائه می دهند.

کرمی با اشاره به اهمیت جوانی جمعیت و کند شدن روند پیری جامعه، اظهار کرد: درباره طرح های تشویقی جوانی جمعیت تمام مادران واجد شرایط و کارکنانی که طی این دو سال ازدواج کرده یا صاحب فرزند شده اند از مزایای قوانین جوانی جمعیت بهره مند شده اند.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان با اشاره به اینکه اقدامات شایسته ای برای جوانی جمعیت و فرزندآوری در جامعه هدف بهزیستی انجام شده است، گفت: در فضای اداری این اداره در کنار برگزاری نشست ها، دوره های آموزشی، تبلیغات محیطی و برنامه های مختلف، اتاقی برای تکریم مادر و کودک در نظر گرفته شده است.


برچسب ها: مدیرکل بهزیستی استان - بهزیستی استان زنجان - بهزیستی - مدیرکل بهزیستی - استان - استان زنجان - زنجان
آخرین اخبار سرویس:

بهزیستی زنجان 617 خانوار دارای فرزند چندقلو را تحت حمایت خود دارد

بهزیستی زنجان 617 خانوار دارای فرزند چندقلو را تحت حمایت خود دارد