مطالب مرتبط:
سخنگوی دولت: بخش خصوصی به معنای واقعی مجاهده است
تقسیم زمان معاملات به دو بخش
بحران بزرگی که یمن در بخش حمل و نقل هوایی اسراییل ایجاد کرد
تقسیم زمان معاملات به دو بخش
مسئولیت اجتماعی، نسخه نجات بخش محیط زیست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 ساعت 16:052025-05-20اقتصادي

سود 90 برابری زنبورداری به بخش کشاورزی


مجری طرح توسعه زنبورداری کشور گفت: برآورد می شود صنعت زنبورداری در ایران نزدیک به 90 برابر به بخش کشاورزی سود می رساند.

- مجری طرح توسعه زنبورداری کشور گفت: برآورد می شود صنعت زنبورداری در ایران نزدیک به 90 برابر به بخش کشاورزی سود می رساند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حسین اکبرپور، مجری طرح توسعه زنبورداری کشور امروز 30 اردیبهشت در نشست وبیناری گرامیداشت روز جهانی زنبور گفت: صنعت زنبورداری در رشد اقتصادی کشورها نقش مهمی دارد، زیرا محصولات آن سلامت محور است.

وی با بیان اینکه ایران رتبه چهارم تولید عسل در جهان را به خود اختصاص داده است، اظهار کرد: در جهان سالانه 2 میلیون و 130 هزار تن عسل تولید می شود و میزان تولید این محصول در کشور طبق آخرین گزارش سرشماری 128 هزار تن است.

اکبرپور از رشد 20 درصدی صادرات عسل در سال 1403 نسبت به سال پیش از آن خبر داد و تصریح کرد: در سال گذشته 1873 تن عسل از کشور صادر شد.

وی میزان صادرات عسل در سال 1402 را 1504 تن اعلام کرد.

مجری طرح توسعه زنبورداری کشور در همین حال گفت: ظرفیت صادرات عسل تولید ایران سالانه حداقل 5 هزار تن است.

وی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی ما سالانه باید رشد 20 درصدی در صادرات عسل داشته باشیم.


برچسب ها: زنبورداری - زنبور - بخش کشاورزی - کشور - کشاورزی - توسعه - تولید
آخرین اخبار سرویس:

سود 90 برابری زنبورداری به بخش کشاورزی

سود 90 برابری زنبورداری به بخش کشاورزی