مطالب مرتبط:
معاون استاندار: شهرک سازی مسکونی با مالکیت دولتی در شهرهای کردستان دنبال می شود
سخنگوی دولت از یک مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست شهرستان طرقبه شاندیز بازدید کرد
انتخابات هیئت رییسه کانون مداحان شهرستان قزوین برگزار شد
نمایشگاه صنایع دستی شهرستان قدس گشایش یافت
سخنگوی دولت وارد شهرستان نیشابور شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 ساعت 22:002025-05-18اقتصادي

مکان یابی شهرک های مسکونی جدید در شهرستان های بانه و مریوان


معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: به منظور ایجاد شهرک های مسکونی جدید در شهرستان های بانه و مریوان، چند عرصه مکان یابی شده است که پس از ارزیابی برای هریک از شهرها دو پهنه انتخاب شده است.

- مکان یابی شهرک های مسکونی جدید در شهرستان های بانه و مریوان ایسنا/کردستان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: به منظور ایجاد شهرک های مسکونی جدید در شهرستان های بانه و مریوان، چند عرصه مکان یابی شده است که پس از ارزیابی برای هریک از شهرها دو پهنه انتخاب شده است.

کیومرث حبیبی، یکشنبه (28 اردیبهشت)، در جلسه کارگروه امور زیربنایی استان که در سالن جلسات معاونت عمرانی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: توسعه شهر و تولید مسکن در برخی از شهرهای استان به دلیل توپوگرافی خشن با چالش مواجه است؛ لذا به منظور تامین زمین و تسریع در پیشبرد طرح مسکن ملی، بر روی شهرک سازی مسکونی با مالکیت دولتی تمرکز شده است.

وی افزود: نیاز به احداث شهرک های مسکونی جدید در شهرستان های بانه و مریوان بیشتر احساس می شود، به همین منظور برای هر شهر چند عرصه جهت اجرای این طرح مکان یابی شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان تاکید کرد: پهنه های پیشنهاد شده باید ضوابط شهرسازی و طرح توجیهی لازم را داشته باشد و مطالعات آن به صورت کامل انجام و


برچسب ها: بانه و مریوان - مکان یابی - استاندار کردستان - شهرستان - استان - مسکونی - مریوان
آخرین اخبار سرویس:

مکان یابی شهرک های مسکونی جدید در شهرستان های بانه و مریوان

مکان یابی شهرک های مسکونی جدید در شهرستان های بانه و مریوان