مطالب مرتبط:
کسب وکار خورشیدی برای 259 مددجوی کمیته امداد خراسان جنوبی
انعقاد تفاهم نامه ایجاد منطقه ویژه معدنی در خراسان جنوبی
پوشش 490 هزار نفری جمعیت خراسان جنوبی توسط بیمه سلامت
توزیع اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای در خراسان جنوبی
850 مگاوات ظرفیت نیروگاه خورشیدی در خراسان جنوبی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404 ساعت 05:002025-05-15اقتصادي

رشد 51 درصدی درآمدهای مالیاتی خراسان جنوبی


خراسان جنوبی با تحقق 105 درصدی درآمدهای مالیاتی در سال 1403 و جهش قابل توجه در صادرات، نشان از پویایی اقتصادی و حرکت رو به رشد خود دارد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علی کریمدادی، مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی شب گذشته در نشست شورای هماهنگی واحدهای تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی، از عملکرد درخشان این استان در سال 1403 خبر داد.

وی از تحقق 105 درصدی درآمدهای مالیاتی استان سخن گفت که نشان دهنده رشد 51 درصدی نسبت به سال 1402 است.

کریمدادی با تشریح جزییات این موفقیت، به سهم 48.

3 درصدی مالیات بر ارزش افزوده، 18 درصدی مالیات اشخاص حقوقی غیر دولتی و 15 درصدی مالیات حقوق کارکنان از کل درآمدهای مالیاتی اشاره کرد.

وی افزایش سهم استان از درآمدهای مالیاتی کشور به 24 صدم درصد را نیز نشانه ای از رشد قابل توجه در وصول مالیات ها دانست.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی در ادامه به عملکرد قابل توجه در ثبت اظهارنامه های مالیاتی اشاره کرد و افزود: از مجموع 77 هزار اظهارنامه مالیاتی ثبت شده، 91 درصد به صورت داوطلبانه و بدون نیاز به رسیدگی ارائه شده است که نشان از رشد فرهنگ مالیاتی در استان دارد.

کریمدادی همچنین افزایش سقف معافیت مالیاتی حقوق بگیران در دولت چهاردهم را اقدامی مثبت در جهت کاهش فشارهای مالیاتی بر شهروندان دانست و از اختصاص 723 میلیارد تومان ا


برچسب ها: درآمدهای مالیاتی - مالیات - مالیاتی - خراسان جنوبی - مدیرکل امور مالیاتی - درصد - خراسان
آخرین اخبار سرویس:

رشد 51 درصدی درآمدهای مالیاتی خراسان جنوبی

رشد 51 درصدی درآمدهای مالیاتی خراسان جنوبی