مطالب مرتبط:
سرلشکر سلامی: هر نقطه ای مبدا تهاجم بشود مقصد تهاجم ما خواهد بود
سرلشکر سلامی: هر نقطه ای مبدا تهاجم بشود مقصد تهاجم ما خواهد بود
ببینید | حضور سرلشکر سلامی در مراسم اولین سالگرد شهید جمهور در حرم مطهر رضوی
بازدید سرلشکر سلامی و سردار تنگسیری از یک پایگاه زیرزمینی
فوری؛ بازدید سرلشکر سلامی و سردار تنگسیری از یک پایگاه زیرزمینی + عکس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404 ساعت 20:452025-05-08سياسي

سرلشکر سلامی: هر نقطه ای که مبدا تهاجم شود، برای ما مقصد تهاجم است


هر نقطه ای در هر سرزمینی، مبدأ تهاجم به ما شود، آن نقطه برای ما مقصد تهاجم خواهد بود؛ یعنی مبدأ به یک مقصد تبدیل خواهد شد.

- سرلشکر سلامی: هر نقطه ای که مبدا تهاجم شود، برای ما مقصد تهاجم است فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: هر نقطه ای در هر سرزمینی، مبدأ تهاجم به ما شود، آن نقطه برای ما مقصد تهاجم خواهد بود؛ یعنی مبدأ به یک مقصد تبدیل خواهد شد.

به گزارش ایسنا، با حضور سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران یکی از آشیانه های زیر زمینی پهپادی نیروی دریایی سپاه رونمایی شد.

سرلشکر سلامی در جریان این رونمایی، گفت: نیروی دریایی سپاه براساس نبرد با قدرت های فرامنطقه ای شکل پیدا کرده و پیکربندی و ساختار این نیرو به گونه ای است که قادر است به شکل خوداتکا یک نبرد کامل را طی دوره های طولانی به صورت موفقیت آمیز مدیریت کند.

یعنی همه اجزا و مولفه های یک جنگ کامل را در اختیار دارد و از موشک های بالستیک نقطه زن ضدکشتی تا موشک های کروز در بردهای مختلف علیه اهداف ثابت و متحرک برخوردار است.

وی اظهار کرد: آنچه امروز ملت عزیز ایران مشاهده می کنند بخش کوچکی از توان عظیم پهپادی نیروی دریایی سپاه است.

پهپادهایی که در اختیار این نیرو است، از مدرن ترین و پیشرفته ترین فناوری های حوزه پهپادهای در جهان بهره مند هستند و دست فرماندهان ما را برای انواع ض


برچسب ها: فرمانده کل سپاه پاسداران - سرلشکر سلامی - نیروی دریایی سپاه - فرمانده کل سپاه - سپاه پاسداران - نقطه - مقصد
آخرین اخبار سرویس:

سرلشکر سلامی: هر نقطه ای که مبدا تهاجم شود، برای ما مقصد تهاجم است

سرلشکر سلامی: هر نقطه ای که مبدا تهاجم شود، برای ما مقصد تهاجم است