مطالب مرتبط:
در جلسه هیئت مدیره پرسپولیس چه گذشت؟
در جلسه هیئت مدیره پرسپولیس چه گذشت؟ رسانه7 | اخبار ورزشی
در جلسه هیئت مدیره پرسپولیس چه گذشت؟ آفتاب نو | اخبار ورزشی
وزیر فرهنگ برای شرکت در مجمع گفت وگوهای فرهنگی آسیا وارد هنگ کنگ شد
شکوری: هیئت مدیره ی پرسپولیس، تصمیم گیرنده نیست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 اردیبهشت 1404 ساعت 11:002025-04-22سياسي

انتخابات هیئت مدیره مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز برگزار شد


یازدهمین جلسه عمومی عادی هیات امنای مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز با حضور رییس و اعضای هیات امنا و هیات رییسه این مجمع امروز، دوم اردیبهشت در سالن اجتماعات شهرداری منطقه پنج برگزار شد.

- انتخابات هیئت مدیره مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز برگزار شد ایسنا/فارس یازدهمین جلسه عمومی عادی هیات امنای مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز با حضور رییس و اعضای هیات امنا و هیات رییسه این مجمع امروز، دوم اردیبهشت در سالن اجتماعات شهرداری منطقه پنج برگزار شد.

در این مراسم و پس از برگزاری انتخابات هیات مدیره مجمع، سید عبدالرضا دستغیب، عبدالمحمد طاهری، محمدحسین گلریزخاتمی، سیروس پاک فطرت، غلامرضا افسری، احمد صادقی نژاد، محمد فرخ زاده و محمدکاظم مهرمحمدی با کسب بیشترین آرا برای دو سال دیگر به عنوان اعضای هیات مدیره برگزیده و محمدصادق ادیب نیز به عنوان بازرس انتخاب شد.

رییس هیات امنای مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز در مراسم انتخابات هیات مدیره مجمع، به شرح آیات متعدد قرآنی درباره خیرات به نحو مطلق پرداخت.

آیت الله سیدعلی اصغر دستغیب گفت: خداوند در آیات متعدد قرآن کریم، از سرنوشت کسانی می گوید که اهل خیرند و آن ها را به رحمتی از جانب خود و رضایت خویش و جایگاهی از جنت بشارت می دهد و به کسانی که از انجام کارهای خیر، غف


برچسب ها: مجمع خیرین - هیات امنا - هیات - برگزار - مجمع - انتخابات - محمد
آخرین اخبار سرویس:

انتخابات هیئت مدیره مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز برگزار شد

انتخابات هیئت مدیره مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز برگزار شد