مطالب مرتبط:
ظرفیت موزه دارآباد در اختیار توسعه دانش محیط زیستی
تأمین کامل سوخت مایع واحدهای تولیدی دارای ژنراتور استان تهران/ محدودیتی برای تأمین انرژی شهرک های صنعتی نداریم
آغاز طرح پیش فروش ویژه سایپا از 22 اردیبهشت/ ارزان ترین خودرو سایپا چند است؟+جدول قیمت ها
آغاز برداشت کلزا در 6000 هکتار از مزارع بهشهر
آغاز طرح پیش فروش ویژه سایپا از 22 اردیبهشت/ ارزان ترین خودرو سایپا چند است؟+جدول قیمت ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 ساعت 13:352025-05-12اجتماعي

پایش محیط زیستی واحدهای صنعتی دماوند آغاز شد


رییس اداره حفاظت محیط زیست دماوند از آغاز پایش های دوره ای زیست محیطی از واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی در این شهرستان خبر داد.

- دماوند- رییس اداره حفاظت محیط زیست دماوند از آغاز پایش های دوره ای زیست محیطی از واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، نقی میرزاکریمی، بعد از ظهر یکشنبه، در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: پایش های دوره ای زیست محیطی با هدف نظارت بر مدیریت پسماندهای صنعتی و نمونه برداری از پساب خروجی سیستم های تصفیه واحدهای صنعتی انجام می شود.

وی تأکید کرد: در جریان این بازدیدها، رعایت قوانین و مقررات زیست محیطی به واحدها یادآوری می شود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، اخطاریه های لازم صادر خواهد شد.

رییس اداره حفاظت محیط زیست دماوند هشدار داد: در صورت عدم اقدام مؤثر واحدهای متخلف برای رفع نواقص و آلودگی ها در مهلت مقرر، اقدامات قانونی لازم علیه آن ها انجام خواهد شد.

میرزاکریمی در ادامه به مصوبات کارگروه رفع موانع تولید فرمانداری اشاره کرد و گفت: واحدهای مستقر در ناحیه صنعتی آینه ورزان که به سیستم تصفیه مرکزی شهرک متصل هستند، موظف به احداث پیش تصفیه بوده و در صورت سهل انگاری، با همکاری دستگاه های ذیربط، اتصال آن ها به شبکه قطع و برخورد قضایی صورت می گیرد.


برچسب ها: رییس اداره حفاظت محیط زیست - واحدهای صنعتی - حفاظت محیط زیست - زیست محیطی - محیط زیست - زیست - محیط
آخرین اخبار سرویس:

پایش محیط زیستی واحدهای صنعتی دماوند آغاز شد

پایش محیط زیستی واحدهای صنعتی دماوند آغاز شد