مطالب مرتبط:
وضعیت منابع آبی البرز خوب نیست / مردم صرفه جویی کنند
جدیدترین هشدار در مورد کم آبی در کشور/ شرکت آب منطقه ای: وضعیت منابع آبی البرز خوب نیست / مردم صرفه جویی کنند
لزوم مدیریت منابع آبی در شرایط خشکسالی
کاهش بارندگی ها سطح منابع آبی با چالش مواجه کرده است
پایان کار بوژوویچ در استقلال؛ جباری مربی موقت آبی ها رونویس | اخبار ورزشی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 اردیبهشت 1404 ساعت 15:252025-04-24اجتماعي

بحران منابع آبی تهدید جدی برای تالاب ها


معاون محیط زیست انسانی سازمان محیط زیست گفت: ورود آلاینده ها به تالاب ها و تراکم صنایع آلاینده، تهدیدی جدی برای اکوسیستم های طبیعی چهارمحال و بختیاری محسوب می شود.

- شهرکرد-معاون محیط زیست انسانی سازمان محیط زیست گفت: ورود آلاینده ها به تالاب ها و تراکم صنایع آلاینده، تهدیدی جدی برای اکوسیستم های طبیعی چهارمحال و بختیاری محسوب می شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، صدیقه ترابی امروز پنج شنبه در سفر به استان چهارمحال و بختیاری، به همراه نمایندگان مجلس از موزه حیات وحش و مرکز بازپروری گونه های آسیب دیده بازدید کرد.

وی این مرکز را یکی از پایگاه های مهم در حفاظت از گونه های در معرض خطر دانست و بر اهمیت حمایت از چنین مجموعه هایی تأکید کرد.

در ادامه این سفر، بازدید از صنایع مستقر در منطقه سفید دشت و بروجن انجام شد که نشان دهنده تراکم بالای صنایع در این مناطق و لزوم نظارت دقیق تر بر آلاینده های صنعتی است.

همچنین، تالاب بین المللی شاهخور مورد بررسی قرار گرفت؛ تالابی که با ورود آلاینده ها و گونه های مهاجم دست وپنجه نرم می کند.

وی با اشاره به تأثیر تغذیه گرایی گونه های مهاجم بر تخریب تالاب، تصریح کرد: حذف فیزیکی این گونه ها کافی نیست و باید راهکارهای بیولوژیکی مؤثر برای کنترل آن ها اجرا شود.


برچسب ها: چهارمحال و بختیاری - معاون محیط زیست انسانی - آلاینده - محیط زیست - سازمان محیط زیست - آلاینده ها - معاون محیط زیست
آخرین اخبار سرویس:

بحران منابع آبی تهدید جدی برای تالاب ها

بحران منابع آبی تهدید جدی برای تالاب ها