مطالب مرتبط:
اسکله صیادی خورخان شهرستان دیرافتتاح شد
اسکله خورخان بردخون به بهره برداری رسید
افتتاح اسکله صیادی در بوشهر با حضور معاون وزیر جهاد
تکمیل پروژه سه راهی طارم به منجیل نیازمند 1200 میلیارد ریال است
تکمیل سه طرح ملی راهسازی در طارم نیازمند تامین اعتبارات است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 اردیبهشت 1404 ساعت 17:102025-04-26اقتصادي

اسکله خورخان نیازمند تکمیل زیرساخت های صیادی است


مدیرعامل اتحادیه صیادان استان بوشهرگفت: اسکله خورخان نیازمند تکمیل زیرساخت های صیادی است.

- بوشهر-مدیرعامل اتحادیه صیادان استان بوشهرگفت: اسکله خورخان نیازمند تکمیل زیرساخت های صیادی است.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد کارگر بعد از ظهر شنبه در آیین افتتاح فاز نخست اسکله خورخان بردخون اظهار کرد: مردم بردخون علی رغم برخورداری از ظرفیت های بالای صیادی، همچنان از امکانات و زیرساخت های لازم محروم هستند.

مدیرعامل اتحادیه صیادان استان بوشهر با اشاره به هزینه های صورت گرفته برای احداث اسکله خورخان افزود: اسکله فعلی به لحاظ ساختاری پاسخگوی نیاز گسترده صیادان منطقه نیست و باید با احداث حوضچه آرامش، بازو و افزایش امکانات، امکان بهره برداری بهینه برای صیادان فراهم شود.

کارگر با بیان اینکه شغل صیادی باید به عنوان شغل زیان آور به رسمیت شناخته شود، گفت: این حق مسلم صیادان است و باید در قوانین مربوطه اعمال شود.

مدیرعامل اتحادیه صیادان استان بوشهر همچنین خواستار افزایش قدرت قایق های صیادی تا سقف 150 اسب بخار به منظور ارتقای ایمنی دریانوردی شد و تاکید کرد: امروز بسیاری از قایق های همجوار از دو موتور بهره مندند، در حالی که قایق های بردخون حتی مجوز افزایش یک موتور 150 اسبی را نیز ندارند.


برچسب ها: اسکله خورخان - صیادان - استان بوشهر - اسکله - زیرساخت - صیادی - مدیرعامل
آخرین اخبار سرویس:

اسکله خورخان نیازمند تکمیل زیرساخت های صیادی است

اسکله خورخان نیازمند تکمیل زیرساخت های صیادی است