مطالب مرتبط:
صدور قبض برق پرمصرف ها 15 روزه شد
صدور قبض برق پرمصرف ها 15 روزه شد
صدور قبض برق پرمصرف ها 15 روزه شد؛ حد مجاز مصرف برق در مناطق عادی و گرمسیر چقدر است؟
صدور قبض برق پرمصرف ها هر 15 روز
قبض برق پرمصرف ها 15 روزه شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 ساعت 10:202025-05-05اقتصادي

صدور قبض برق پرمصرف ها 15 روزه شد


کنتور برق مشترکان پرمصرف هر 15 روز یک بار قرائت و قبض برایشان صادر می شود، ضمن آن که وضعیت مصرف برقشان نیز رصد و مرتب به آنها اطلاع رسانی خواهد شد.

- مدیرعامل شرکت توانیر گفت: کنتور برق مشترکان پرمصرف هر 15 روز یک بار قرائت و قبض برایشان صادر می شود، ضمن آن که وضعیت مصرف برقشان نیز رصد و مرتب به آنها اطلاع رسانی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، مصطفی رجبی مشهدی در نشست تشریح 36 بسته مدیریت مصرف برای 800 مدیر نواحی و مناطق شرکت های توزیع نیروی برق سراسر کشور از افزایش 5.

5 درجه دما در کشور نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: به طور مثال دمای خوزستان سال گذشته همین موقع 28 درجه بود که امروز به 44 درجه رسیده، در حالی که متعارف افزایش دما بین یک تا دو درجه است.

وی رشد 37 درصدی مصرف برق نسبت به سال گذشته را نیز نگران کننده و غیرمتعارف دانست و تصریح کرد: با توجه به خالی بودن 41 درصد مخازن نیروگاه های برق آبی و امکان استفاده از حداکثر یک سوم توان آنها، انجام تعمیرات دوره ای نیروگاه های حرارتی و نیروگاه اتمی بوشهر و به رغم رشد 10 درصدی تولید نیروگاه های حرارتی، کماکان در شرایط ناترازی به سر می بریم، از این رو لازم است به منظور گذر موفق از اوج بار تابستان همه مدیران در شرکت های زیرمجموعه برنامه های ابلاغی را با دقت اجرا کنند.


برچسب ها: مصرف - مشترکان پرمصرف - مصرف برق - اطلاع رسانی - مدیرعامل شرکت توانیر - نیروگاه های برق آبی - کنتور برق
آخرین اخبار سرویس:

صدور قبض برق پرمصرف ها 15 روزه شد

صدور قبض برق پرمصرف ها 15 روزه شد