مطالب مرتبط:
مهم ترین ناترازی که در کشور ما وجود دارد، ناترازی عقل است
برنامه های دهه کرامت اداره کل اوقاف و امور خیریه کردستان اعلام شد
وزیر امور خارجه لهستان به عراقچی تسلیت گفت
ابراز همدردی وزیر امور خارجه قرقیزستان با ایران
ابراز همدردی وزیر امور خارجه قرقیزستان با ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 اردیبهشت 1404 ساعت 19:302025-04-29سياسي

وزیر اسبق کار: مهمترین ناترازی کشور، کمبود عقل و تدبیر در اداره امور است


حسین کمالی، وزیر اسبق کار و رفاه اجتماعی و دبیرکل حزب اسلامی کار، با انتقاد از وضعیت اداره کشور، مهمترین مشکل موجود را ناترازی عقل دانست و تاکید کرد که بسیاری از مشکلات و ناراحتی های مردم ناشی از عدم تکیه بر عقل و تدبیر است.

- حسین کمالی، وزیر اسبق کار و رفاه اجتماعی و دبیرکل حزب اسلامی کار، با انتقاد از وضعیت اداره کشور، مهمترین مشکل موجود را ناترازی عقل دانست و تاکید کرد که بسیاری از مشکلات و ناراحتی های مردم ناشی از عدم تکیه بر عقل و تدبیر است.

وزیر اسبق کار و رفاه اجتماعی و دبیرکل حزب اسلامی کار در جلسه شورای مرکزی این حزب گفت: من فکر می کنم که مهمترین ناترازی که در کشور ما وجود دارد، ناترازی عقل است.

در حقیقت ما از کمبود عقل و تدبیر و سیاست درست در اداره امور بیشتر از هر ناترازی دیگری رنج می بریم.

مَثَل معروفی است که وقتی عقل نباشد، جان در عذاب است .

ما در حقیقت عذاب و ناراحتی هایی که تحمل می کنیم ناشی از عدم تکیه بر عقل و تدبیر است به گزارش ایلنا، حسین کمالی وزیر اسبق کار و امور اجتماعی و دبیرکل حزب اسلامی کار در جلسه شورای مرکزی این حزب با ابراز تاثر شدید از حادثه بندر شهید رجایی و جان باختن تعدادی از هموطنان، کارمندان و کارگران کشور گفت: متاسفانه طی سال های اخیر جان انسان ها برای برخی از مسئولان ارزش چندانی ندارد.


برچسب ها: ناترازی - حزب اسلامی کار - رفاه اجتماعی - اجتماعی - اداره - تدبیر - دبیرکل
آخرین اخبار سرویس:

وزیر اسبق کار: مهمترین ناترازی کشور، کمبود عقل و تدبیر در اداره امور است

وزیر اسبق کار: مهمترین ناترازی کشور، کمبود عقل و تدبیر در اداره امور است