مطالب مرتبط:
37 میلیارد ریال پرونده مالی در گرمسار به سازش انجامید
سازش در پرونده 5 میلیارد تومانی جنجالی شد
تشکیل پرونده قضایی برای 5 هزار سایت پزشکی غیرمجاز
حل و فصل اختلافات خانوادگی در شورا های حل اختلاف مشهد | بازگشت آسایش از مسیر سازش
ورود ماهانه 1800پرونده تصادف جرحی به محاکم قضایی استان کرمان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 ساعت 13:152025-05-12سياسي

3378 پرونده قضایی در کرمانشاه به سازش منتهی شد


رییس کل دادگستری استان کرمانشاه از ثبت 3378 فقره سازش در پرونده های قضایی استان در فروردین ماه خبر داد و گفت: این آمار نشان دهنده رشد فرهنگ صلح و سازش میان مردم و تلاش دستگاه قضایی در راستای کاهش دعاوی و تنش های اجتماعی است.

- ایسنا/کرمانشاه رییس کل دادگستری استان کرمانشاه از ثبت 3378 فقره سازش در پرونده های قضایی استان در فروردین ماه خبر داد و گفت: این آمار نشان دهنده رشد فرهنگ صلح و سازش میان مردم و تلاش دستگاه قضایی در راستای کاهش دعاوی و تنش های اجتماعی است.

شهرام کرمی با اشاره به اهمیت نهادینه سازی فرهنگ مصالحه و گفت وگو در حل اختلافات، اظهار داشت: در فروردین امسال 3378 پرونده در شوراهای حل اختلاف، دادسراها و محاکم قضایی استان به سازش ختم شده که نشان دهنده هم افزایی مثبت میان نهادهای قضایی و اجتماعی در مسیر تحقق عدالت ترمیمی است.

وی افزود: توسعه برنامه های آموزشی، فعال سازی دفاتر میانجی گری، بهره گیری از ظرفیت معتمدین محلی، روحانیون و مشاوران حقوقی از جمله اقداماتی است که در راستای ترویج فرهنگ سازش و کاهش ورودی پرونده ها در سطح استان دنبال می شود.

کرمی همچنین بر نقش شوراهای حل اختلاف در این خصوص اشاره کرد و گفت: این پرونده ها در قالب رسیدگی در شوراهای حل اختلاف و محاکم به نتیجه رسیده اند که این موضوع بیانگر اعتماد عمومی ب


برچسب ها: رییس کل دادگستری استان - قضایی - کرمانشاه - رییس کل دادگستری - پرونده های قضایی - فرهنگ صلح و سازش - تنش های اجتماعی
آخرین اخبار سرویس:

3378 پرونده قضایی در کرمانشاه به سازش منتهی شد

3378 پرونده قضایی در کرمانشاه به سازش منتهی شد