مطالب مرتبط:
توسعه استراتژیک YALA در سولانا برای تبدیل بیت کوین به دارایی پایه در بازارهای Defi و واقعی
توسعه محله ای منطقه 9 تهران کلید خورد
استفاده از ظرفیت های ایران برای تسهیل و توسعه تجارت و ترانزیت در منطقه
تفاهم نامه همکاری سازمان منطقه آزاد اروند و شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد
تفاهم نامه همکاری سازمان منطقه آزاد اروند و شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 ساعت 15:552025-05-20سياسي

توسعه گیلان باید با نگاه راهبردی به بازارهای منطقه ای پیگیری شود


استاندار گیلان با تأکید بر ضرورت مشارکت فعال نخبگان، مدیران محلی و بخش خصوصی در توسعه استان، گفت: توسعه گیلان باید بر پایه مزیت های اقلیمی، - توسعه گیلان باید با نگاه راهبردی به بازارهای منطقه ای پیگیری شود ایسنا/گیلان استاندار گیلان با تأکید بر ضرورت مشارکت فعال نخبگان، مدیران محلی و بخش خصوصی در توسعه استان، گفت: توسعه گیلان باید بر پایه مزیت های اقلیمی، جغرافیایی و موقعیت ترانزیتی آن و با نگاه راهبردی به بازارهای منطقه ای و اتحادیه اوراسیا پیگیری شود.

هادی حق شناس امروز سه شنبه 30 اردیبهشت در دیدار با دانشجویان دوره عالی نظامی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران(دافوس)، با اشاره به ظرفیت های ویژه گیلان در حوزه حمل ونقل، کشاورزی، منابع طبیعی و ترانزیت، بر ضرورت بهره برداری مؤثر از این مزیت ها در راستای توسعه ملی تأکید کرد.

وی با اشاره به پایان یافتن سند چشم انداز 20 ساله کشور در سال 1404 گفت: هرچند در حوزه علم و فناوری پیشرفت های خوبی حاصل شده اما در زمینه سیاست گذاری اقتصادی همچنان با چالش هایی مواجه هستیم و بسیاری از اهداف این سند به طور کامل محقق نشده اند.

استاندار گیلان، عضویت ایران در اتحادیه اقتصادی اوراسیا را فرصت راهبردی برای گسترش روابط تجاری با کشورهای منطقه دانست و تصریح کرد: اتصال ریلی به این


برچسب ها: گیلان - توسعه - استاندار گیلان - راهبردی - مزیت ها - پیگیری - ارتش جمهوری اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

توسعه گیلان باید با نگاه راهبردی به بازارهای منطقه ای پیگیری شود

توسعه گیلان باید با نگاه راهبردی به بازارهای منطقه ای پیگیری شود