مطالب مرتبط:
گوشت گرم از فهرست کالاهای اساسی خارج شد
گوشت گرم از فهرست کالاهای اساسی خارج شد
گوشت گرم از فهرست کالاهای اساسی خارج شد
معاون وزیر جهاد کشاورزی: گوشت گرم از فهرست کالاهای اساسی خارج شد/ بدهی چند میلیارد دلاری ارزی از سال های 1401 و 1402 بابت واردات کالاهای اساسی بر عهده دولت فعلی مانده است
گوشت گرم از فهرست کالاهای اساسی خارج شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404 ساعت 09:452025-05-11اقتصادي

سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد


معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد با اشاره به چالش عدم تفکیک درست وظایف این وزارتخانه و سازمان برنامه و بودجه گفت: این سازمان برخی اقلام اساسی را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرده است.

- معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد با اشاره به چالش عدم تفکیک درست وظایف این وزارتخانه و سازمان برنامه و بودجه گفت: این سازمان برخی اقلام اساسی را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، شهرزاد مشیری، معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در دیدار سرزده رییس جمهور از وزارت جهاد کشاورزی بدهی چند میلیارد دلاری ارزی که از سال های 1401 و 1402 بابت واردات کالاهای اساسی بر عهده دولت فعلی مانده و اختلال در تأمین منابع ارزی کافی برای پرداخت به بخش خصوصی را نخستین چالش پیش رو دانست.

وی دومین چالش را عدم تفکیک درست وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه عنوان کرد و افزود: برای مثال، تعیین اقلام کالای اساسی از جمله تخم مرغ نطفه دار یا گوشت گرم به وزارت جهاد کشاورزی سپرده نشده و امسال برخی از آنها از فهرست کالاهای اساسی خارج شده اند، در حالی که همچنان تأثیر مستقیم بر امنیت غذایی دارند.

در گزارشی به رییس جمهور سومین مسئله را به ساختار اداری بازگرداند و گفت: در زمان بحران، همه سراغ معاونان بازرگانی استان ها می روند و ا


برچسب ها: سازمان برنامه و بودجه - وزارت جهاد کشاورزی - کالاهای اساسی - سازمان برنامه - برنامه و بودجه - سازمان - وزارت
آخرین اخبار سرویس:

سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد