مطالب مرتبط:
نقش رسانه ها در فرهنگ سازی ازدواج و فرزندآوری حیاتی است
«حماس» عامل به تعویق افتادن عادی سازی روابط سعودی و رژیم صهیونیستی
77 درصد زوجین تمایلی به فرزندآوری ندارند/ کاهش جمعیت ناشی از اراده انسان هاست
جمعیت عامل شکل گیری قدرت ملی و اقتدار کشورهاست
اصلاحات هندسی و فرهنگ سازی در تبریز با هدف کاهش تصادفات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 ساعت 12:402025-05-19سياسي

فرهنگ سازی عامل مقدم در فرزندآوری است؛ لزوم چاره اندیشی در مسئله جمعیت


مسئول بسیج جامعه زنان سپاه قدس گیلان با اشاره به اهمیت جوانی جمعیت و فرزندآوری فرهنگ سازی را عامل مقدم بر اقتصاد در گرایش خانواده ها دانست و نسبت به آینده جمعیتی استان گیلان هشدار داد.

- فرهنگ سازی عامل مقدم در فرزندآوری است؛ لزوم چاره اندیشی در مسئله جمعیت رشت- مسئول بسیج جامعه زنان سپاه قدس گیلان با اشاره به اهمیت جوانی جمعیت و فرزندآوری فرهنگ سازی را عامل مقدم بر اقتصاد در گرایش خانواده ها دانست و نسبت به آینده جمعیتی استان گیلان هشدار داد.

طاهره عاشوریان در گفتگو با خبرنگار مهر با تأکید بر اهمیت حفظ پویایی جمعیت کشور اظهار کرد: فرهنگ و اقتصاد، دو عامل اساسی در زمینه فرزند آوری هستند؛ اما برخلاف تصور رایج، نقش فرهنگ به مراتب عمیق تر و تعیین کننده تر از اقتصاد است.

وی افزود: اگر اقتصاد عامل اصلی کاهش فرزند آوری بود، باید در مناطق مرفه نشین کشور مانند شمال تهران، خانواده ها فرزندان بیشتری می داشتند اما آمارها نشان می دهد که دقیقاً در این مناطق، نرخ زاد و ولد پایین تر است این نشان می دهد که مسئله فرزند آوری، پیش از هر چیز، یک موضوع فرهنگی است.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه قدس گیلان با اشاره به وضعیت جمعیتی نگران کننده استان اضافه کرد: گیلان به تعبیر مسئولان، در چاله جمعیتی افتاده و در آستانه تبدیل شدن به استان سالمند کش


برچسب ها: فرهنگ سازی - فرزندآوری - جمعیت - فرهنگ - فرزند - اقتصاد - بسیج جامعه زنان
آخرین اخبار سرویس:

فرهنگ سازی عامل مقدم در فرزندآوری است؛ لزوم چاره اندیشی در مسئله جمعیت

فرهنگ سازی عامل مقدم در فرزندآوری است؛ لزوم چاره اندیشی در مسئله جمعیت