مطالب مرتبط:
ویتکاف: رویکرد ترامپ در قبال بحران ها و موضوع هسته ای ایران دیپلماسی است
ویتکاف: رویکرد ترامپ در قبال بحران ها و موضوع هسته ای ایران دیپلماسی است
ایران از عربستان دعوت کرد
نقش ارتباطات در دیپلماسی انرژی؛ نگاهی از منظر روابط عمومی در بیست ونهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران
ایران از عربستان دعوت کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اردیبهشت 1404 ساعت 10:202025-05-10بين الملل

دیپلماسی برای مهار بحران؛ پاکستان با ایران و عربستان در تماس است


وزیر دفاع پاکستان گفت که اسلام آباد به صورت فعالانه و روزانه در حال انجام مذاکرات دیپلماتیک با ایران، عربستان سعودی، چین و دیگر کشورها برای کاهش تنش با هند است.

- وزیر دفاع پاکستان گفت که اسلام آباد به صورت فعالانه و روزانه در حال انجام مذاکرات دیپلماتیک با ایران، عربستان سعودی، چین و دیگر کشورها برای کاهش تنش با هند است.

به گزارش ایسنا، در بحبوحه تنش های هند و اسلام آباد که به حملات موشکی کشیده شده است، خواجه آصف وزیر دفاع پاکستان اعلام کرد که اسلام آباد به طور فعال و روزانه در حال تعامل دیپلماتیک با شرکای مهم منطقه ای از جمله ایران، امارات، عربستان، چین و قطر است تا وضعیت منطقه را آرام کند.

آصف در سخنرانی خود در صحن مجلس ملی پاکستان، به موج اخیر حملات پهپادی که موجب افزایش نگرانی در این منطقه شده اند، پرداخت.

بر اساس گزارش نشریه اکسپرس تریبیون، او گفت که پهپادهای ارسال شده از سوی هند عمدتاً با هدف شناسایی بوده اند، نه حمله تهاجمی.

آصف به نمایندگان پاکستانی گفت: حملات اخیر پهپادی از سوی هند با هدف شناسایی بوده اند، نه ضربات فوری.

او افزود که به پهپادهای هندی اجازه داده شده تا وارد محدوده ای به اصطلاح ایمن شوند و سپس منهدم شوند تا مکان های حساس پاکستان فاش یا در معرض خطر قرار نگیرند.


برچسب ها: اسلام آباد - پاکستان - عربستان - دیپلماتیک - وزیر دفاع - اسلام - ایران
آخرین اخبار سرویس:

دیپلماسی برای مهار بحران؛ پاکستان با ایران و عربستان در تماس است

دیپلماسی برای مهار بحران؛ پاکستان با ایران و عربستان در تماس است