مطالب مرتبط:
گرانی حبوبات زیر سایه صادرات بی رویه و عرضه های قطره چکانی؛ تعادل بازار باید حفظ شود
آخرین وضعیت بازار حبوبات | گرانی همچنان ادامه دارد؛ لوبیا چیتی لاکچری شد
افزایش شدید قیمت حبوبات/ گرانی بیشتر در راه است
راز سر به مهر گرانی حبوبات فاش شد!
دلیل گرانی حبوبات چیست؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اردیبهشت 1404 ساعت 15:552025-05-10اقتصادي

صادرات بی ضابطه عامل گرانی حبوبات


عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی به تشریح دلایل افزایش قیمت حبوبات در بازار پرداخت و بر ضرورت برنامه ریزی برای تامین امنیت غذایی تاکید کرد.

- ایسنا/البرز عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی به تشریح دلایل افزایش قیمت حبوبات در بازار پرداخت و بر ضرورت برنامه ریزی برای تامین امنیت غذایی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، علیرضا عباسی با اشاره به اهمیت امنیت غذایی در کشور گفت: در مورد محصولات اساسی مانند غلات، به ویژه گندم، اقدامات خوبی از جمله پرداخت یارانه و خرید تضمینی انجام شده که منجر به خودکفایی در این حوزه شد اما در مورد حبوبات هنوز به خودکفایی نرسیده ایم و بخشی از نیاز داخلی از طریق واردات تامین می شود.

عباسی دلیل اصلی افزایش قیمت حبوبات را صادرات بی ضابطه این محصولات دانست و افزود: سال گذشته به دلیل عدم وجود محدودیت صادرات محصولات کشاورزی و لزوم اطلاع رسانی برای اعمال محدودیت از شش ماه قبل و افزایش نرخ ارز، صادرات حبوبات برای کشاورزان و تولیدکنندگان مزیت اقتصادی پیدا کرد.

از سوی دیگر، واردات به صرفه نبود و همین باعث شد مقداری از حبوبات تولیدی کشور به جای تامین نیاز داخلی، صادر شود.


برچسب ها: مجلس شورای اسلامی - منابع طبیعی و محیط زیست - شورای اسلامی - افزایش قیمت - قیمت حبوبات - امنیت غذایی - حبوبات
آخرین اخبار سرویس:

صادرات بی ضابطه عامل گرانی حبوبات

صادرات بی ضابطه عامل گرانی حبوبات