مطالب مرتبط:
اجرای طرح ارزیابی امنیت و ایمنی 2 هزار و 400 مدرسه در پایتخت
تاریخ اجرای طرح ساماندهی کارکنان دولت اعلام شد
تاریخ اجرای طرح ساماندهی کارکنان دولت اعلام شد
تاریخ اجرای طرح ساماندهی کارکنان دولت چندم است؟
طرح تقویت امنیت غذایی کشور در دستورکار امروز مجلس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 ساعت 15:202025-05-14حوادث

اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز شیراز


فرمانده انتظامی فارس از اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز در شهر شیراز خبر داد و گفت: امنیت و آرامش مردم، خط قرمز پلیس است.

- شیراز- فرمانده انتظامی فارس از اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز در شهر شیراز خبر داد و گفت: امنیت و آرامش مردم، خط قرمز پلیس است.

به گزارش خبرنگار مهر ، سردار عزیزاله ملکی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران از اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز در شهر شیراز خبر داد و گفت: امنیت و آرامش مردم، خط قرمز پلیس است.

وی ادامه داد: در راستای اجرای این طرح، 123 معتاد متجاهر جمع آوری، 29 خرده فروش مواد مخدر دستگیر و بالغ بر 35 کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شد.

فرمانده انتظامی فارس با اشاره به دستگیری 15 سارق در اجرای این طرح، افزود: در این راستا 40 دستگاه تلفن همراه مسروقه و تعداد زیادی اموال مسروقه دیگر از مخفیگاه سارقان کشف گردید.

سردار ملکی گفت: دستگیری 32 نفر اتباع غیر مجاز، کشف 160 هزار نخ انواع سیگار قاچاق و کشف تعداد زیادی سلاح سرد و گرم از دیگر نتایج اجرای این طرح است.

فرمانده انتظامی استان فارس با تأکید بر اجرای مستمر و قاطعانه طرح های انتظامی در سطح استان فارس و به ویژه شهر شیراز، به مخلان نظم و امنیت مردم هشدار داد و تصریح کرد: پلیس


برچسب ها: فرمانده انتظامی فارس - امنیت اجتماعی - فرمانده انتظامی - امنیت و آرامش - امنیت - خط قرمز پلیس - اجتماعی
آخرین اخبار سرویس:

اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز شیراز

اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز شیراز