مطالب مرتبط:
نظارت دقیق بر عملکرد کمباین ها در فصل برداشت گلستان الزامی است
تأکید بر ضدعفونی کمباین ها و نظارت بر کاهش ضایعات برداشت کلزا و غلات
نقدی بر نوع عذرخواهی طلبکارانه شجاع خلیل زاده؛ «سوء برداشت» از اخلاق گرایی در فوتبال!
فیلم| آیین شکرگزاری و آغاز برداشت گندم در دهلران
آقامیری: علت اصلی فرونشست برداشت بیش از حد از سفره های زیرزمینی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 اردیبهشت 1404 ساعت 09:052025-04-28اقتصادي

برداشت محصولات زراعی گلستان با 2900 کمباین


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو،مریم برزنونی در گفت وگو با خبرنگاران اظهارکرد: ناوگان 2 هزار و 890 دستگاه کمباین این استان پس از انجام معاینات فنی، - به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو،مریم برزنونی در گفت وگو با خبرنگاران اظهارکرد: ناوگان 2 هزار و 890 دستگاه کمباین این استان پس از انجام معاینات فنی، آماده ورود به کشتزارهای استان است که فرآیند معاینه فنی از اواخر اسفندماه 1403 آغاز شده و اکنون در مراحل پایانی خود قرار دارد.

وی با اشاره به برگزاری نشست های آموزشی برای کمباین داران، تأکید کرد: این برنامه ها بر موضوعاتی مانند اجرای دقیق معاینه فنی، رعایت دستورالعمل های ضدعفونی تجهیزات و کاهش ضایعات برداشت متمرکز است.

برزنونی بیان کرد: این آموزش ها تا دهه سوم اردیبهشت ماه، زمان آغاز برداشت، ادامه خواهد داشت.

رییس اداره فناوری های مکانیزه جهاد کشاورزی گلستان افزود: اوج فعالیت کمباین داران در یک بازه یک ماهه از دهه سوم اردیبهشت با برداشت همزمان کلزا و جو شروع شده و در خردادماه با برداشت گندم به اوج خود می رسد.

برزنونی ادامه داد: امسال حدود 500 هزار هکتار از زمین های گلستان زیر کشت گندم، جو و کلزا قرار دارد که با طرح کاهش یک درصدی ضایعات برداشت، انتظار می رود عملکرد بهتری در مقایسه با میانگین کشوری (4.


برچسب ها: گفت وگو با خبرنگاران - استان - کمباین - برگزاری - معاینه فنی - برداشت - خبرنگاران
آخرین اخبار سرویس:

برداشت محصولات زراعی گلستان با 2900 کمباین

برداشت محصولات زراعی گلستان با 2900 کمباین