مطالب مرتبط:
عرضه خرچنگ و ماهی مرکب خلاف شرع و غیر قانونی است
پخت و عرضه خرچنگ و ماهی مرکب خلاف شرع و غیرقانونی است
غذاهای محلی سریلانکا را بشناسید؛ پخت خرچنگ، ماهی و ماهی مرکب به سبک روستایی + فیلم
دومین عرضه اولیه امسال کشف قیمت شد
صفر تا صد گوشی گلکسی S25 اج | قیمت و زمان عرضه اعلام شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 ساعت 11:202025-05-14سياسي

عرضه خرچنگ و ماهی مرکب خلاف شرع و غیر قانونی است


سرپرست دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی بوشهر گفت: عرضه خرچنگ و ماهی مرکب (خساک) خلاف شرع و غیر قانونی است.

- بوشهر- سرپرست دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی بوشهر گفت: عرضه خرچنگ و ماهی مرکب (خساک) خلاف شرع و غیر قانونی است.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام روح اله فرید صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران در خصوص عرضه آبزیان حرام گوشت اظهار کرد: شیوع استفاده از آبزیان حرام به خصوص ماهی مرکب و خرچنگ در مراکز عرضه مواد غذایی همچون رستوران ها، ساندویچی ها و غذا فروشی ها نگران کننده است که در این زمینه ناظران شرعی و بهداشتی دامپزشکی با دقت نظر و حساسیت موارد تخلف را پیگیری می کنند.

سرپرست دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی استان بوشهر افزود: با توجه به احکام شرعی و دستورالعمل های موجود، طبخ و عرضه خرچنگ و ماهی مرکب حرام بوده و حکم مکروه بودن را ندارد و در این راستا با جدیت تمام در سطح استان علاوه بر اقدامات ترویجی و آگاهی رسانی مناسب در این امر مهم، نظارت های لازم نیز در حال انجام است.

حجت الاسلام فرید ضمن تشکر از همکاری و تعامل خوب مردم شریف هم استانی در این زمینه تاکید کرد: مردم متعهد و متدین استان باید توجه داشته باشند حساسیت فعالیت های دامپزشکی سلامت و حلال بودن غذای موجود در سفره مردم است.


برچسب ها: نمایندگی ولی فقیه - ماهی مرکب - دفتر نمایندگی - اداره کل دامپزشکی - دامپزشکی - غیر قانونی - خرچنگ
آخرین اخبار سرویس:

عرضه خرچنگ و ماهی مرکب خلاف شرع و غیر قانونی است

عرضه خرچنگ و ماهی مرکب خلاف شرع و غیر قانونی است