مطالب مرتبط:
«دستمزد روزانه کارگران» کمتر از قیمت دو کیلو برنج/ دلار 79 درصد زیاد شد، مزد فقط 45درصد
75 درصد کارگران مسکن ندارند
75 درصد کارگران مسکن ندارند
ویدئو | 75 درصد کارگران مسکن ندارند
خبر خوش برای کارگران و کارمندان/ پایان اضافه کار اجباری! + جدول
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 اردیبهشت 1404 ساعت 10:102025-04-26سياسي

بیش از 58 درصد کارگران به سمت مشاغل غیرمولد رفتند/ساماندهی قراردادهای کار مطالبه کارگران است


یک فعال حوزه کار با بیان اینکه بیش از 58 درصد کارگران به سمت مشاغل غیرمولد رفته اند،از دولت خواست تا با توجه به آمادگی کارفرمایان برای ساماندهی قراردادهای کار، - یک فعال حوزه کار با بیان اینکه بیش از 58 درصد کارگران به سمت مشاغل غیرمولد رفته اند،از دولت خواست تا با توجه به آمادگی کارفرمایان برای ساماندهی قراردادهای کار، درخصوص حفظ امنیت شغلی کارگران و مقابله با قراردادهای موقت اقدام اساسی صورت دهد.

علی اصلانی در گفت وگو با ایسنا، با تبریک هفته کارگر به تلاشگران عرصه کار و تولید گفت: یکی از مطالبات اصلی کارگران مسأله حقوق و دستمزد است که از سالهای گذشته با عقب ماندگی مزدی روبه رو بوده است.

جامعه کارگری از دولت چهاردهم و دکتر پزشکیان در تعیین دستمزد 1404 و افزایش 45 درصدی مزد تقدیر و تشکر می کند اما تا رسیدن به نقطه مطلوب هنوز فاصله زیادی وجود دارد.

وی ادامه داد: نزدیک به 68 درصد سبد هزینه ای که مورد نظر جامعه کارگری بود با افزایش45 درصدی جبران شد اما انتظاری که از دولت داریم این است که جلوی تورم را مخصوصا در بخش دارویی و بهداشت بگیرد زیرا اگر تورم در خوراکی ها و هزینه های درمان بخواهد پیش برود و کنترل نشود به زیان حداقل بگیران و خانوارهای کارگری است.


برچسب ها: کارگران - کارگر - ساماندهی - کارفرمایان - امنیت شغلی کارگران - درصد - مشاغل
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 58 درصد کارگران به سمت مشاغل غیرمولد رفتند/ساماندهی قراردادهای کار مطالبه کارگران است

بیش از 58 درصد کارگران به سمت مشاغل غیرمولد رفتند/ساماندهی قراردادهای کار مطالبه کارگران است