مطالب مرتبط:
انفجار در لاهور؛ تنش های هند و پاکستان وارد مرحله جدیدی شد (فیلم)
پیشروی تانک های پاکستان VT-1A به سمت مرز هند و پاکستان + فیلم
ادامه تبادل آتش توپخانه میان هند و پاکستان + فیلم
نخست وزیر پاکستان: غرور هند نابود شد + فیلم
هند: حملات پاکستان 13 کشته و 57 زخمی در پی داشت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404 ساعت 18:152025-05-08بين الملل

درخواست روبیو از هند و پاکستان


«مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا روز پنج شنبه در گفت وگوی تلفنی با «شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان، خواستار خویشتن داری اسلام آباد و دهلی نو شد.

- مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا روز پنج شنبه در گفت وگوی تلفنی با شهباز شریف نخست وزیر پاکستان، خواستار خویشتن داری اسلام آباد و دهلی نو شد.

به گزارش ایسنا، روبیو در این تماس بر لزوم همکاری نزدیک هند و پاکستان جهت تنش زدایی تاکید کرد.

تنش ها میان هند و پاکستان پس از حمله 22 آوریل در نزدیکی شهر گردشگری پهلگام در بخش تحت کنترل هند از کشمیر، بالا گرفت، جایی که یک گروه از شبه نظامیان 26 نفر را کشتند.

یک گروه شورشی مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت، اما هند پاکستان را مقصر دانست، و پاکستان نیز این اتهام را رد می کند.

در پی این تنش ها، در ساعات اولیه چهارشنبه، وزارت دفاع هند آغاز عملیات سندور را اعلام کرد و مدعی شد که هدف آن زیرساخت های تروریستی در پاکستان بود.

سپس دهلی نو مدعی شد که 70 تروریست کشته شده اند و تأکید کرد که هیچ تأسیسات نظامی پاکستانی هدف قرار نگرفته اند.

با این حال، ارتش پاکستان با زیر سوال بردن اهداف حملات هند، گزارش داد که در نتیجه این حملات 31 نفر کشته و 57 نفر دیگر زخمی شده اند.


برچسب ها: پاکستان - هند و پاکستان - وزیر خارجه آمریکا - گفت وگوی تلفنی - مارکو روبیو - خویشتن داری - وزیر خارجه
آخرین اخبار سرویس:

درخواست روبیو از هند و پاکستان

درخواست روبیو از هند و پاکستان