مطالب مرتبط:
تجلیل از 15 نفر در رتبه اول و شایسته تقدیر در اولین جایزه ملی باهنر/آثار در 8 محور بررسی شد
اهدای جایزه ملی شهید باهنر به 15 معلم پیش کسوت برتر
برگزاری اختتامیه اولین دوره جایزه ملی شهید باهنر
عکس | تقدیر از برگزیدگان مسابقات قرآن و جشنواره تربیتی بسیج خوزستان
کاظمی: جایگاه شهید باهنر در جهت گیری های تربیتی بسیار بی بدیل است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 ساعت 14:452025-04-30سياسي

تقدیر از معلمان نمونه در جایزه ملی باهنر؛گفتمان دینی گفتمان تربیتی است


می توانیم به حکومت به دو نگاه دینی و غیردینی نگاه کنیم؛ اینکه حکومت یک ابزار است یا اینکه حکومت یک فرصت برای تربیت است.

- تقدیر از معلمان نمونه در جایزه ملی باهنر؛گفتمان دینی گفتمان تربیتی است عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: می توانیم به حکومت به دو نگاه دینی و غیردینی نگاه کنیم؛ اینکه حکومت یک ابزار است یا اینکه حکومت یک فرصت برای تربیت است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، غلامعلی حداد عادل در مراسم اختتامیه اولین دوره برگزاری جایزه ملی باهنر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید باهنر و تسلیت به مناسبت حادثه ناگوار بندرعباس، گفت: جایزه ملی باهنر که به معلمان داده می شود، بسیار ارزشمند است.

این جایزه یادآوری برای شخصیت والای شهید باهنر است.

حداد عادل افزود: ایشان از افتخارات جامعه معلمی بودند که در اهمیت انقلاب و معلمی مورد توجه قرار گرفتند.

وی با تاکید بر پیوستگی انقلاب با نظام تعلیم و تربیت، اشاره کرد: شهید باهنر یک مرد مؤمن، پرکار، خوش فکر، مخلص، به دور از هیجان زدگی بود که با وجدان کاری فعالیت می کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: شهید باهنر خیلی اهل تبلیغات نبود اما تا جایی که می توانست کار مفید و هدفمند انجام می داد.


برچسب ها: حکومت - باهنر - تقدیر از معلمان - جایزه - دینی - گفتمان - معلمان نمونه
آخرین اخبار سرویس:

تقدیر از معلمان نمونه در جایزه ملی باهنر؛گفتمان دینی گفتمان تربیتی است

تقدیر از معلمان نمونه در جایزه ملی باهنر؛گفتمان دینی گفتمان تربیتی است