مطالب مرتبط:
توان عملیاتی ناوشکن سهند از هشت فروند موشک، به دوازده فروند ارتقاء یافت
ارتقا توان عملیاتی ناوشکن سهند از 8 فروند موشک، به 12 فروند
تجهیز ارتش چین به وسیله نقلیه آبی خاکی مسلح به موشک های اچ جی-10(+عکس)
ناو سهند به 12 موشک کروز مجهز خواهد شد
ارتقای توان رزم ناوشکن «سهند»
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404 ساعت 11:402025-05-07سياسي

تجهیز ناوشکن سهند به دوازده فروند موشک


فرمانده نیروی دریایی ارتش از تجهیز ناوشکن سهند به دوازده فروند موشک و عملیاتی سازی دو سامانه پدافندی صیاد 3 و نواب خبر داد.

- فرمانده نیروی دریایی ارتش از تجهیز ناوشکن سهند به دوازده فروند موشک و عملیاتی سازی دو سامانه پدافندی صیاد 3 و نواب خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش، با حضور در بیست و پنجمین دوره هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی، با اشاره به نقش این نیرو در نابودی توان و قدرت بحری دشمن در دوران جنگ تحمیلی اظهار کرد: نیروی دریایی ارتش از همان نخستین روزهای وقوع جنگ تحمیلی، با قدرت در مقابل نیروهای متخاصم دشمن وارد عمل شده و توانست از طریق مجموعه ای از عملیات ها و اقدامات دریایی، توان عملیاتی و اجرایی دشمن را نابود و مضمحل سازد.

وی ادامه داد: اخیراً نیروی دریایی ارتش، توانسته است طی یک عملیات سنگین و شبانه روزی، فرآیند شناورسازی مجدد ناوشکن غیرعملیاتی این نیرو را تنها در مدت زمان قریب به ده روز به سرانجام برساند؛ امری که در دیگر کشورهای جهان کم نظیر بوده و حتی ممکن است برای این عمل، نیاز به چندین ماه زمان داشته باشد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش ضمن اشاره به ارتقای توان رزم ناوشکن های این نیرو تأکید کرد: ناوشکن سهند ضمن ارتقای توان عملیاتی خود از هشت فروند موشک، به د


برچسب ها: نیروی دریایی ارتش - فرمانده نیروی دریایی ارتش - نیروی دریایی - فرمانده نیروی دریایی - دریایی - ناوشکن سهند - عملیات
آخرین اخبار سرویس:

تجهیز ناوشکن سهند به دوازده فروند موشک

تجهیز ناوشکن سهند به دوازده فروند موشک