مطالب مرتبط:
واژگونی پراید در شهرستان عجب شیر 2 فوتی برجای گذاشت
واژگونی پراید در شهرستان عجب شیر 2 فوتی برجا گذاشت
گورآوان شهرستان عجب شیر منطقه محروم است
«خیبر» در خرم آباد می ماند؛ ماجراجویی های بهتری خواهیم داشت
به زودی از نخستین گواهی سپرده خودرو رونمایی می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 ساعت 18:052025-05-06سياسي

مشکل آب شهرستان های مراغه و عجب شیر را به زودی حل خواهیم کرد


معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه طی جلسه ای با استاندار و نمایندگان مجلس شورای اسلامی مشکل آب شهرستان های مراغه و عجب شیر را بزودی حل خواهیم کرد، - معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور: مشکل آب شهرستان های مراغه و عجب شیر را به زودی حل خواهیم کرد ایسنا/آذربایجان شرقی معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه طی جلسه ای با استاندار و نمایندگان مجلس شورای اسلامی مشکل آب شهرستان های مراغه و عجب شیر را بزودی حل خواهیم کرد، گفت: امیدواریم با اختصاص اعتبارات لازم مشکل پایاب سد قلعه چای را حل کنیم.

عبدالکریم حسین زاده روز سه شنبه 16 اردیبهشت ماه در دیدار مردمی که در مسجد روستای گورآواران برگزار شد، با بیان اینکه پایبند عهد و وفایی هستیم که به مردم می دهیم، افزود: همه ما ایرانیان برابریم و می توانیم همگی در بهترین و با کیفیت ترین شرایط زندگی کنیم.

وی توسعه متوازن را یکی از وظایف اصلی معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری عنوان کرد و گفت: آقای پزشکیان، فردی است که همواره بر اساس شاخص، اعداد و ارقام تصمیم گیری می کنند و در این راستا نیز بر اساس این معیار ها سیاست گذاری می کنیم.


برچسب ها: معاون رییس جمهور - مناطق محروم کشور - توسعه روستایی - مجلس شورای اسلامی - مناطق محروم - رییس جمهور - شهرستان
آخرین اخبار سرویس:

مشکل آب شهرستان های مراغه و عجب شیر را به زودی حل خواهیم کرد

مشکل آب شهرستان های مراغه و عجب شیر را به زودی حل خواهیم کرد