مطالب مرتبط:
ردپای زندگی در گذر زمان؛ موزه های خراسان جنوبی چه می گویند؟
ایجاد موزه های علمی، صنعتی و کشاورزی در خراسان جنوبی در دستور کار است
پخش زنده/ بزرگداشت روز موزه و میراث فرهنگی
پخش زنده/ بزرگداشت روز جهانی موزه و میراث فرهنگی
روز جهانی موزه و میراث فرهنگی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 ساعت 11:052025-05-18سياسي

دست پر میراث فرهنگی خراسان جنوبی برای روز موزه و هفته میراث


مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی از پیش بینی برنامه های متنوع برای اولین بار در روز موزه و هفته میراث فرهنگی در استان خبر داد.

- بیرجند- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی از پیش بینی برنامه های متنوع برای اولین بار در روز موزه و هفته میراث فرهنگی در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید احمد برآبادی صبح یکشنبه در نشست خبری که به مناسبت روز موزه و هفته میراث فرهنگی برگزار شد با تشکر از خبرنگاران برای انجام همکاری که در این حوزه در ایام نوروز و روز بناها و محوطه های تاریخی داشتند گفت: یونسکو اعلام کرده است اگر 3 نسل از فرهنگی بگذارد، می توان آن را جزو میراث فرهنگی قرار داد و میراث فرهنگی حوزه گسترده و بسیار ظرفیت ساز است.

وی با اشاره به ثبت پرونده بی بی گردی در فهرست آثار ملی کشور و برگزاری این آیین با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و تعدادی از مدیران دستگاه های اجرایی که در نوروز برگزار شد، افزود: در کنار برپایی این آیین اهالی منطقه برای توسعه روستاهای خود تصمیم گیری کردند.

وجود 10 اثر ثبت جهانی در استان برآبادی در ادامه سخنانش با بیان اینکه بیش از 100 آیین در خراسان جنوبی داریم که در فهرست ناملموس ثبت شده اند و 10 اثر ثبت جهانی و حدود 80 اشیا و میراث ناملموس هستند که ث


برچسب ها: میراث فرهنگی - فرهنگی - هفته میراث فرهنگی - میراث - گردشگری و صنایع دستی - خراسان جنوبی - برنامه های متنوع
آخرین اخبار سرویس:

دست پر میراث فرهنگی خراسان جنوبی برای روز موزه و هفته میراث

دست پر میراث فرهنگی خراسان جنوبی برای روز موزه و هفته میراث