مطالب مرتبط:
پیش بینی کاهش 50 هزار تنی برداشت گندم در لرستان
خشکسالی 60 درصد مزارع دیم گچساران را از برداشت گندم محروم کرد
کم آبی، برداشت گندم در اردستان را تا یک تن در هکتار کاهش داد
60 درصد مزارع کشاورزی دیم گچساران برداشت نمی شود
قالیباف از کیفیت پایین آموزش در مدارس ابتدایی پرده برداشت: دانش آموزانی که حتی اسم خود را نمی نویسند!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 ساعت 16:402025-05-05اقتصادي

پیش بینی برداشت بیش از 54 هزار تن گندم از مزارع گالیکش


فرماندار گالیکش از آغاز برداشت گندم و کلزا از 17 هزار و 34 هکتار از اراضی این شهرستان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود امسال بیش از 54 هزار تن گندم برداشت شود.

- گالیکش- فرماندار گالیکش از آغاز برداشت گندم و کلزا از 17 هزار و 34 هکتار از اراضی این شهرستان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود امسال بیش از 54 هزار تن گندم برداشت شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، کمال ابراهیمی، عصر دوشنبه در جلسه ستاد برداشت محصولات کشاورزی شهرستان گالیکش اظهار کرد: امسال عملیات برداشت گندم از سطح 17 هزار و 34 هکتار، کلزا از دو هزار و 100 هکتار و چغندرقند از 716 هکتار از اراضی کشاورزی گالیکش انجام خواهد شد.

وی افزود: پیش بینی ما این است که حدود 54 هزار تن گندم، پنج هزار و 500 تن کلزا و 39 هزار و 500 تن چغندرقند از سطح مزارع این شهرستان برداشت شود.

ابراهیمی از کشاورزان خواست تا توصیه های فنی کارشناسان جهاد کشاورزی را در خصوص کشت، داشت و برداشت، بیمه محصولات کشاورزی و سنددار کردن اراضی فاقد سند جدی بگیرند.

وی همچنین بر آمادگی کامل واحدهای آتش نشانی و هماهنگی های لازم برای اطفا حریق احتمالی در مزارع تاکید کرد.

وزیری مدیر جهادکشاورزی شهرستان گالیکش نیز در این جلسه به تشریح اقدامات صورت گرفته توسط جهادکشاورزی در فصل برداشت پرداخت و خواستار همکاری بیشتر دستگاه های اجرایی مرتبط ش


برچسب ها: برداشت - هزار - گالیکش - برداشت گندم - پیش بینی - شهرستان - گندم
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی برداشت بیش از 54 هزار تن گندم از مزارع گالیکش

پیش بینی برداشت بیش از 54 هزار تن گندم از مزارع گالیکش