مطالب مرتبط:
اعلام زمان ثبت نام تسهیلات ودیعه مسکن؛ این دهک ها 400 میلیون تومان وام می گیرند
افزایش وام ودیعه مسکن؛ کورسوی امیدی برای مستاجران سیستان و بلوچستان
خبر مهم برای مستاجران / وام ودیعه مسکن 2 برابر شد + مبلغ و شرایط دریافت
ساخت 200 هزار مسکن برای معلمان در دستورکار وزارتخانه های آموزش و پرورش و راه و شهرسازی
ساخت 200 هزار مسکن برای معلمان در دستورکار وزارتخانه های آموزش و پرورش و راه و شهرسازی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 اردیبهشت 1404 ساعت 13:502025-05-03اقتصادي

خبر خوش به مستاجران؛ افزایش سهمیه تسهیلات مسکن به بیش از 200 میلیون


معاون پایش طرح های مسکن وزارت راه گفت: طبق توافق با بانک مرکزی، سهمیه باقی مانده تسهیلات مسکن از سال گذشته به 120 همت جدید اضافه خواهد شد و مجموع تسهیلات مسکن بیش از 200 میلیون تومان می شود.

- خبر خوش به مستاجران؛ افزایش سهمیه تسهیلات مسکن به بیش از 200 میلیون معاون پایش طرح های مسکن وزارت راه گفت: طبق توافق با بانک مرکزی، سهمیه باقی مانده تسهیلات مسکن از سال گذشته به 120 همت جدید اضافه خواهد شد و مجموع تسهیلات مسکن بیش از 200 میلیون تومان می شود.

احسان مسعودی معاون مدیرکل دفتر طرح ریزی طرح های مسکن وزارت راه و شهرسازی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تغییرات گزینه ای در سامانه طرح های مسکن حمایتی اظهار کرد: از بانک مرکزی با نامه ای درخواست کرده ایم که دستورالعمل اصلاحی اعطای وام ودیعه مسکن را به ما ابلاغ کند تا مبنای ساختار سامانه جدید قرار گیرد.

وی افزود: این فرایند از امروز (شنبه، 13 اردیبهشت) آغاز شده و از روز شنبه هفته آینده متقاضیان می توانند مانند روال گذشته برای ثبت نام وام ودیعه مسکن اقدام کنند.

مسعودی تاکید کرد: طبق توافقات جدید با بانک مرکزی، سهمیه باقی مانده تسهیلات مسکن از سال گذشته که از 80 همت باقی مانده بود، به 120 همت جدید اضافه خواهد شد.


برچسب ها: تسهیلات مسکن - مسکن - تسهیلات - بانک مرکزی - وزارت راه - میلیون - سهمیه
آخرین اخبار سرویس:

خبر خوش به مستاجران؛ افزایش سهمیه تسهیلات مسکن به بیش از 200 میلیون

خبر خوش به مستاجران؛ افزایش سهمیه تسهیلات مسکن به بیش از 200 میلیون