مطالب مرتبط:
کاهش جمعیت کیفری از اولویت های اصلی دستگاه قضایی در سال جاری است
دستگاه قضایی سالانه حداقل به 1000 قاضی نیاز دارد
بافت فرسوده شهر کرمانشاه
بافت تاریخی اصفهان؛ از گذرگاه موانع تا مسیر درآمد پایدار
دنیای ارزهای دیجیتال امروز دچار چه تحولاتی شد؟ / وارن بافت تاج و تخت برکشایر هاتاوی را واگذار می کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 ساعت 11:452025-05-04سياسي

تحول در دستگاه قضایی بافت؛ ستایی مختاری جایگزین علیدادی سلیمانی شد


امروز 14 اردیبهشت آیین تکریم و معارفه روسای سابق و جدید دادگستری شهرستان بافت با حضور حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی رییس کل دادگستری استان کرمان، - تحول در دستگاه قضایی بافت؛ ستایی مختاری جایگزین علیدادی سلیمانی شد ایسنا/کرمان امروز 14 اردیبهشت آیین تکریم و معارفه روسای سابق و جدید دادگستری شهرستان بافت با حضور حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی رییس کل دادگستری استان کرمان، نماینده مردم بافت در مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان و جمعی از مسئولان قضایی و اجرایی برگزار شد.

در این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین حمیدی با بیان اینکه خشونت های کلامی و رفتاری در جامعه برخلاف سیره پیامبر اکرم(ص) است، گفت: متأسفانه بخش قابل توجهی از پرونده های ورودی به دستگاه قضایی، ناشی از این نوع خشونت هاست.

وی با اشاره به حدیثی از امام رضا (ع) مبنی بر لزوم دارا بودن سه ویژگی کتمان اسرار ، مدارا با مردم و صبر و بردباری برای رسیدن به درجات بالای ایمان، تأکید کرد: حفظ اسرار مردم، به ویژه برای مسئولان و قضات از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

رییس کل دادگستری استان کرمان با تأکید بر ضرورت حفظ کرامت مردم در مواجهه با مراجعان، گفت: مردم در حکومت اسلامی این نظام را از خود می دانند و انتظار دارند با مهربانی و عدالت با آنان برخورد شود.


برچسب ها: رییس کل دادگستری استان - دستگاه قضایی - دادگستری - حجت الاسلام - رییس کل دادگستری - دادگستری استان - تکریم و معارفه
آخرین اخبار سرویس:

تحول در دستگاه قضایی بافت؛ ستایی مختاری جایگزین علیدادی سلیمانی شد

تحول در دستگاه قضایی بافت؛ ستایی مختاری جایگزین علیدادی سلیمانی شد