مطالب مرتبط:
غدیر فراخوانی جهانی برای حاکمیت الهی و وحدت بشری است
جشن های غدیر باید جهانی و اثرگذار باشد، نه صرفاً نمایشی
عید غدیر نمادی از وحدت امت اسلامی است
شیراز به عنوان «سومین حرم اهل بیت(ع)» باید عید غدیر غوغا کند
ناظر جام جهانی شمشیربازی ایرانی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 ساعت 16:002025-05-18سياسي

رویدادهای عید غدیر باید جلوه جهانی داشته باشند


نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز با تأکید بر لزوم تأثیرگذاری جهانی و وحدت بخش برنامه های دهه ولایت، گفت: در عید غدیر باید به دنیا اعلام کنیم نوبت مستکبران تمام شده است و اسلام باید بدرخشد.

- ایسنا/فارس نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز با تأکید بر لزوم تأثیرگذاری جهانی و وحدت بخش برنامه های دهه ولایت، گفت: در عید غدیر باید به دنیا اعلام کنیم نوبت مستکبران تمام شده است و اسلام باید بدرخشد.

آیت الله لطف الله دژکام یکشنبه، 28 اردیبهشت در جلسه هماهنگی و برنامه ریزی دهه ولایت و امامت و جشن های عید غدیر استان فارس گفت: برای بزرگداشت روز ولایت حضرت علی(ع) باید در سراسر استان فارس و شهر شیراز آماده باشیم و با همت بالا وظیفه دینی و الهی خود را به بهترین وجه انجام دهیم.

وی، دو نوع فعالیت اصلی در حوزه مناسبت های دینی را ضروری دانست و افزود: باید هم فرهنگ سازی مستمر داشته باشیم و هم رویدادهایی طراحی کنیم که این باورها را به نمایش بگذارد.

گرچه رویداد در فرهنگ سازی مؤثر است، اما هدف صرفاً این نیست.

ما می خواهیم با این رویدادها با جهان صحبت کنیم.

آیت الله دژکام با اشاره به پیام عید غدیر اظهار کرد: روز عید غدیر باید روز اعلام به همه مستکبران عالم باشد که دوران آن ها به پایان رسیده است.


برچسب ها: نماینده ولی فقیه در استان - استان فارس - نماینده ولی فقیه - عید غدیر - امام جمعه شیراز - دهه ولایت - آیت الله لطف الله دژکام
آخرین اخبار سرویس:

رویدادهای عید غدیر باید جلوه جهانی داشته باشند

رویدادهای عید غدیر باید جلوه جهانی داشته باشند