مطالب مرتبط:
نهایی شدن برنامه پنج ساله استان های کشور در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی
نهایی شدن برنامه پنج ساله استان های کشور در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی
تبادل هنری آبادان و بصره؛ گامی به سوی توسعه گردشگری فرهنگی در خوزستان
مدیرکل میراث فرهنگی و فرمانده انتظامی خوزستان دیدار کردند
مرمت بناهای تاریخی زیر تیغ بی تدبیری ها؛ میراث فرهنگی در خطر نابودی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 اردیبهشت 1404 ساعت 09:302025-04-23فناوري

دیجیتال سازی منابع کتابخانه ای پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری


به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، از آنجا که دسترسی به اطلاعات علمی، نیاز اساسی و اصلی تمام پژوهش ها و پژوهشگران است، کتابخانه و مرکز اسناد پژوهشگاه به منظور سهولت دسترسی همکاران مستقر در پژوهشگاه، - به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، از آنجا که دسترسی به اطلاعات علمی، نیاز اساسی و اصلی تمام پژوهش ها و پژوهشگران است، کتابخانه و مرکز اسناد پژوهشگاه به منظور سهولت دسترسی همکاران مستقر در پژوهشگاه، مراجعه کنندگان، دانشجویان و .

اقدام به دیجیتال سازی منابع موجود در کتابخانه کرد.

در این راستا پس از دانلود فایل مقالات نشریات فارسی و لاتین تخصصی از سایت های مختلف، ورود اطلاعات در نرم­ افزار آذرسا انجام و فایل دیجیتال آن نیز الحاق می شود که این ورود اطلاعات به تفکیک شامل؛ مقاله لاتین 5679 رکورد و مقاله فارسی11396رکورد جمعا به تعداد 17075رکورد رسیده است.

علاقمندان می توانند برای استفاده و دانلود مقالات فارسی و لاتین، کتابخانه و مرکز اسناد پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری به آدرس https://lib.

richt.

ir مراجعه کنند.


برچسب ها: پژوهش - پژوهشگاه - کتابخانه - اطلاعات - دسترسی - دیجیتال سازی - دیجیتال
آخرین اخبار سرویس:

دیجیتال سازی منابع کتابخانه ای پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری

دیجیتال سازی منابع کتابخانه ای پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری