مطالب مرتبط:
سرآمدان آموزشی دانشگاه های استان کرمان تجلیل شدند
انجام اقدامات آموزشی نهضت ملی در سه استان/ روش های سنتی جوابگو نیست
شناسایی 150 نقطه مستعد تصادف در شمال استان کرمان
در افتتاح مرکز آموزشی مهارتی کارگران استان تهران چه گذشت؟(+عکس)
برنامه دانشگاه آزاد استان تهران برای واحدهای زیان ده
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 اردیبهشت 1404 ساعت 15:502025-04-27دانش

تجلیل از سرآمدان آموزشی دانشگاه های استان کرمان


به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری دانشجو، آیین بزرگداشت مقام استاد و تجلیل از سرآمدان آموزشی دانشگاه های استان کرمان و دانشگاه شهید باهنر با حضور ابوالفضل واحدی معاون آموزشی وزارت علوم، - به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری دانشجو، آیین بزرگداشت مقام استاد و تجلیل از سرآمدان آموزشی دانشگاه های استان کرمان و دانشگاه شهید باهنر با حضور ابوالفضل واحدی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تالار وحدت این دانشگاه برگزار شد.

او در این مراسم گفت: اقبال به نظام آموزش عالی سنتی مثل قبل نیست و داوطلبان به برخی رشته ها و گرایش ها تمایلی ندارند؛ همین مساله باعث شده تا تعداد داوطلبان کنکور سال به سال در حال نزول باشد.

وی تاکید کرد: نیازمند بازنگری در مولفه های نظام آموزش عالی کشور هستیم.

واحدی با اشاره به پیشرفت های علمی، تصریح کرد: با وجود تحولات عمیق در حوزه آموزش مانند هوش مصنوعی و تحولات دیجیتال دیگر نمی توان توقع آمورش سنتی داشت.

او گفت: ورودی و کیفیت ورود به دانشگاه ها کاهش پیدا کرده و ذائقه ها عوض شده است و دیگر نمی توانیم با همان روش قبلی در کشور این مسیر را ادامه دهیم بلکه باید تجدید نظر جدی کنیم.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: برای هدفمندبودن نظام آموزش عالی همه ارکان و مسئولان اتفا


برچسب ها: دانشگاه های استان - دانشگاه - آموزش - دانشگاه شهید باهنر - استان کرمان - آموزشی - نظام آموزش عالی
آخرین اخبار سرویس:

تجلیل از سرآمدان آموزشی دانشگاه های استان کرمان

تجلیل از سرآمدان آموزشی دانشگاه های استان کرمان