مطالب مرتبط:
گلستان در مسیر تحول؛ عزم راسخ برای رفع چالش های زیرساختی
تحول در مدیریت شهری با رویکرد سرمایه محور
بقاع متبرکه استان کرمان محور تحول فرهنگی و اقتصادی
تحول بزرگ اپل؛ مجوز پرداخت خارجی در اپ استور صادر شد
رکوردشکنی بانک ملی ایران در سال 1403، نقش آفرینی در اقتصاد ملی و حرکت به سوی تحول پایدار
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 اردیبهشت 1404 ساعت 18:302025-05-03سياسي

عارف: مرکز همکاری های تحول و پیشرفت باید در چالش ناترازی ها ورود کند


مرکز همکاری های تحول و پیشرفت باید در چالش های پیش روی کشور به ویژه ناترازی ها و مشکلات معیشتی ورود کند.

- عارف: مرکز همکاری های تحول و پیشرفت باید در چالش ناترازی ها ورود کند معاون اول رییس جمهور گفت: مرکز همکاری های تحول و پیشرفت باید در چالش های پیش روی کشور به ویژه ناترازی ها و مشکلات معیشتی ورود کند.

به گزارش مبنی بر اینکه اتکای پیشرفت بر رشد و پیشرفت علم و فناوری در کشور است، افزود: مرکز همکاری های تحول و پیشرفت از ابتدای کار خود رویه مسئله محوری را دنبال کرده است که در این زمینه نیز دستاوردهای مهمی به دست آورده است.

عارف همچنین از دست اندرکاران این مرکز خواست تا با توجه به ارتباطات و تعاملات ایجاد شده در حوزه سیاست خارجی در دولت چهاردهم همکاری های خود را با سازمان های و کشورهای مهم منطقه ای و همچنین دولت و ملل آفریقایی افزایش دهد.

معاون اول رییس جمهور همچنین خاطرنشان کرد: این مرکز باید با توجه به نیاز کشور فعالیت های خود را در زمینه دارویی و فناوری و به ویژه هوش مصنوعی به عنوان یک اولویت اصلی کشور متمرکز کند.

همچنین در ابتدای این نشست برخی از معاونین مرکز همکاری های تحول و پیشرفت به تشریح دستاوردها و اقدامات خود در حوزه های زیستی، امنیت غذایی، صنعتی، هوایی، دارویی و سلامت پرداختند.


برچسب ها: پیشرفت - همکاری - ناترازی - مشکلات معیشتی - تحول - معاون اول رییس جمهور - معاون اول
آخرین اخبار سرویس:

عارف: مرکز همکاری های تحول و پیشرفت باید در چالش ناترازی ها ورود کند

عارف: مرکز همکاری های تحول و پیشرفت باید در چالش ناترازی ها ورود کند