مطالب مرتبط:
قطر:حملات اسراییل به نوار غزه چشم انداز صلح را از بین می برد
انتقاد انگلیس از موج جدید خشونت ها علیه نوار غزه
بجای نان، دو کامیون کفن وارد غزه شد!
کمیته های مقاومت فلسطین: دولت آمریکا مسؤول کامل جنایات اسراییل در نوار غزه است
آنروا: سوء تغذیه در نوار غزه در حال گسترش است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 ساعت 19:502025-05-20بين الملل

حماس: تا به الان هیچ کمکی وارد نوار غزه نشده است


جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد: تا به الان هیچ کمکی وارد نوار غزه نشده است و کامیون های محدودی که به گذرگاه کرم ابو سالم رسیده است، - جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد: تا به الان هیچ کمکی وارد نوار غزه نشده است و کامیون های محدودی که به گذرگاه کرم ابو سالم رسیده است، توسط هیچ طرف بین المللی تحویل گرفته نشده است.

به گزارش ایسنا، جنبش حماس عنوان داشت: اظهارات بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسراییل درمورد ورود کمک ها به نوار غزه، تلاشی برای گمراه کردن و فریب دادن جامعه بین الملل است.

حماس خاطرنشان کرد: تا به الان هیچ کمکی وارد نوار غزه نشده است و آن تعداد کم از کامیون هایی که به گذرگاه کرم ابو سالم رسیده است، توسط هیچ طرف بین المللی تحویل گرفته نشده است.

حماس اظهار کرد: تشدید تجاوزات با آزادی الکساندر عیدان، اسیر دو تابعیتی اسراییلی - آمریکایی و با وجود حضور هیات ها در دوحه، نیت نتانیاهو برای مخالفت با سازش و اصرار وی به جنگ را برملا می کند.

جنش حماس تاکید کرد: ما رژیم اشغالگر را مسئول شکست تلاش ها برای دست یابی به یک توافق در سایه اعلام مسئولیت آن برای ادامه تجاوزات و کوچاندن مردم ما می دانیم.


برچسب ها: مقاومت اسلامی فلسطین - نوار غزه - بین الملل - مقاومت اسلامی - حماس - نوار - بین المللی
آخرین اخبار سرویس:

حماس: تا به الان هیچ کمکی وارد نوار غزه نشده است

حماس: تا به الان هیچ کمکی وارد نوار غزه نشده است