مطالب مرتبط:
اعطای مرخصی به 7 هزار زندانی واجد شرایط در استان تهران
موافقت با اعطای مرخصی به بیش از 7 هزار زندانی واجد شرایط در تهران
موافقت با اعطای مرخصی به بیش از 7 هزار زندانی در دهه کرامت
موافقت با اعطای مرخصی به بیش از 7 هزار زندانی در دهه کرامت
موافقت با اعطای مرخصی به بیش از 7 هزار زندانی در دهه کرامت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 ساعت 10:102025-04-30سياسي

موافقت با مرخصی 7 هزار زندانی در استان تهران


در برخی از کشورها تمامی هزینه ها از زندانی اخذ می شود، اما در جمهوری اسلامی نه تنها هزینه ای دریافت نمی شود بلکه امکانات بهداشتی، - دادستان کل کشور گفت: در برخی از کشورها تمامی هزینه ها از زندانی اخذ می شود، اما در جمهوری اسلامی نه تنها هزینه ای دریافت نمی شود بلکه امکانات بهداشتی، فرهنگی و معیشتی به خوبی برای زندانی فراهم می شود.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین محمد موحدی دادستان کل کشور به مناسبت ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و گرامیداشت روز دختر از ندامتگاه زنان استان تهران بازدید کرد.

دادستان کل کشور در جریان این بازدید در رابطه با عملکرد دادستانی کل درخصوص تحقق شعار سال گفت: پس از نام گذاری سال، سرمایه گذاری برای تولید از سوی رهبر معظم انقلاب در دادستانی کل و دادسراهای سراسر کشور کارگروهی جهت پیگیری تحقق شعار سال تشکیل شد.

موحدی افزود: از زمان تشکیل این کارگروه ها چندین جلسه برگزار شده است و همچنین به دستور رییس قوه قضاییه برنامه ویژه پیگیری تحقق شعار سال از سوی دادستانی کل تدوین شده است که پس از تایید رییس دستگاه قضا، این برنامه به واحدهای قضایی مربوطه ابلاغ خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه دادستانی کل کشور با تمام توان برای تحقق شعار سال پا به میدان گذاشته است، بیان کرد: دادستانی کل اقدامات خود را از آغاز سال 1


برچسب ها: دادستان کل کشور - دادستان - دادستان کل - جمهوری اسلامی - کشور - زندانی - تحقق شعار سال
آخرین اخبار سرویس:

موافقت با مرخصی 7 هزار زندانی در استان تهران

موافقت با مرخصی 7 هزار زندانی در استان تهران