مطالب مرتبط:
وجود 62 هزار دانش اتباع در اصفهان؛ مصرف مخدر در مدارس تکذیب می شود
100 هزار معلم و 2 میلیون دانش آموز را در حوزه هوش مصنوعی آموزش خواهیم داد
کاظمی: 100 هزار معلم و 2 میلیون دانش آموز را در حوزه هوش مصنوعی آموزش خواهیم داد
کاظمی: 100 هزار معلم و 2 میلیون دانش آموز را در حوزه هوش مصنوعی آموزش خواهیم داد + فیلم
شادپیمایی 400 دانش آموز دختر در ارومیه برگزار می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 اردیبهشت 1404 ساعت 12:052025-05-03اجتماعي

وجود 62 هزار دانش آموز اتباع در اصفهان؛ مصرف مخدر درمدارس تکذیب می شود


مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان با اشاره به تحصیل 62 هزار دانش آموز اتباع در مدارس استان، گفت: امسال برنامه ریزی مدونی برای ثبت نام اتباع در مدارس شده است.

- وجود 62 هزار دانش اتباع در اصفهان؛ مصرف مخدر در مدارس تکذیب می شود اصفهان- مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان با اشاره به تحصیل 62 هزار دانش آموز اتباع در مدارس استان، گفت: امسال برنامه ریزی مدونی برای ثبت نام اتباع در مدارس شده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمدرضا نظریان صبح شنبه در نشست خبری با بیان اینکه هم اکنون 62 هزار نفر دانش آموز اتباع در مدارس استان اصفهان تحصیل می کنند، اظهار داشت: اگر این عدد را تقسیم بر سیصد نفر یعنی ظرفیت مدارس کنیم حدود 172 نفر در هر مدرسه می شود و به عبارتی ظرفیت 170 مدرسه در استان صرف اتباع می شود.

وی با بیان اینکه موضوع تحصیل اتباع یکی از چالش های آموزش و پرورش کشور است، افزود: امسال برنامه ریزی مدونی برای ثبت نام اتباع در مدارس شده و مقرر است ثبت نام اتباع را در مدارسی خاصِ اتباع و به صورت متوازن انجام دهیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به اینکه در مواردی دیده شده که ده ها دانش آموز اتباع در یک کلاس حضور دارند، ادامه داد: کنار هم بودن آنها کنار هم آسیب زا است و پیامدهای اجتماعی نامطلوبی دارد.


برچسب ها: دانش آموز اتباع - اتباع - مدارس - آموزش و پرورش اصفهان - مدیرکل آموزش و پرورش - آموزش و پرورش - اصفهان
آخرین اخبار سرویس:

وجود 62 هزار دانش آموز اتباع در اصفهان؛ مصرف مخدر درمدارس تکذیب می شود

وجود 62 هزار دانش آموز اتباع در اصفهان؛ مصرف مخدر درمدارس تکذیب می شود