مطالب مرتبط:
ختصاص 1500 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بزرگراه کربلا در سفر رییس جمهور
سفر ترامپ به منطقه به شکل گیری نظم جدیدی در خاورمیانه انجامید؛ نظمی سنی محور که محور ایران را تضعیف کرده و اسراییل را به حاشیه رانده/ منابع مطلع گفتند که پیام این سفر روشن بود: در چشم انداز کمتر ایدئولوژیک و بیشتر عمل گرایانه رییس جمهور آمریکا، نتانیاهو دیگر نمی تواند روی حما
اختصاص 10 میلیارد ریال برای ساخت کتابخانه «حاضرمیل»دهلران
39 هزار میلیارد ریال برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی تبریز اختصاص یافت
39 هزار میلیارد ریال برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی تبریز اختصاص یافت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 ساعت 11:152025-05-19اقتصادي

اختصاص 1500 میلیارد تومان برای تکمیل بزرگراه کربلا در سفر رییس جمهور


معاون عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: در سفر اخیر رییس جمهور به استان 1500 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بزرگراه کربلا اختصاص داده شد.

- ایسنا/کرمانشاه معاون عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: در سفر اخیر رییس جمهور به استان 1500 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بزرگراه کربلا اختصاص داده شد.

طهماسب نجفی امروز دوشنبه (29 اردیبهشت) در نشست قرارگاه اربعین استان اظهار کرد: تکمیل بزرگراه کربلا یکی از اولویت های بسیار مهم استان است و در سفر اخیر رییس جمهور 1500 میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه بسیار مهم اختصاص یافت .

وی ادامه داد: عملیات تعریض و آسفالت دو کیلومتر از این مسیر در قطعه قبل از پاتاق انجام شده است که به تسهیل در روند تردد زوار حسینی بسیار کمک می کند.

معاون عمرانی استاندار ادامه داد: قطعه 9 بزرگراه کربلا به طول 16 کیلومتر یکی از قطعات مهم و کلیدی این مسیر است که تردد روان و ایمن زوار حسینی از این مسیر جزو اولویت های مدیریت ارشد استان است و تلاش می کنیم با استفاده از اعتبارات تخصیص یافته، روند تکمیل این قطعه را با شتاب بیشتری انجام دهیم.

نجفی همچنین از برنامه ریزی برای اضافه شدن 10 گیت جدید در مرز خسروی خبر داد و گفت: استقرار این گیت ها با هماهنگی طرف عراقی و به منظور تسهیل در ورود و خروج زوار حسینی انجام می شود.


برچسب ها: معاون عمرانی استاندار - میلیارد تومان - رییس جمهور - استان - بزرگراه - معاون عمرانی - استاندار کرمانشاه
آخرین اخبار سرویس:

اختصاص 1500 میلیارد تومان برای تکمیل بزرگراه کربلا در سفر رییس جمهور

اختصاص 1500 میلیارد تومان برای تکمیل بزرگراه کربلا در سفر رییس جمهور