مطالب مرتبط:
اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: نتانیاهو نمی تواند در جنگ غزه پیروز شود
تأثیر کمین های مقاومت بر روند جنگ غزه؛ شکاف تاکتیکی دشمن صهیونیستی
مردم به فضاسازی ها و جنگ روانی دشمن و نوچه های داخلی آن ها بی تفاوت باشند/ برای مذاکرات پیوست رسانه ای و روانی داشته باشیم
انتقاد از فرصت های از دست رفته و وابستگی به روسیه/ مذاکره با حفظ عزت ملی برای اجتناب از جنگ ضرورت دارد
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک ساختمان مسکونی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 اردیبهشت 1404 ساعت 14:352025-04-22بين الملل

کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی: مدیریت جنگ رسانه ای در دست مقاومت است


یک نویسنده و کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی تأکید کرد، مقاومت با هوشمندی و مهارت، موضوع زندانیان صهیونیستی در نوار غزه و فشار رسانه ای را مدیریت می کند.

- کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی: مدیریت جنگ رسانه ای در دست مقاومت است یک نویسنده و کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی تأکید کرد، مقاومت با هوشمندی و مهارت، موضوع زندانیان صهیونیستی در نوار غزه و فشار رسانه ای را مدیریت می کند.

به گزارش ایسنا، عزام ابوالعدس نویسنده و متخصص در مسائل رژیم صهیونیستی در اظهاراتی مطبوعاتی به خبرگزاری شهاب، ساعاتی پیش از ربوده شدن خود توسط نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین در نابلس گفت، فیلم های ویدیویی که مقاومت منتشر می کند، هم شکل و هم محتوای آن بسیار مهم است و فروپاشی و شکست را به نمایش می گذارد و مردم نمی توانند بیشتر از این را تحمل کنند، در نتیجه، این فیلم ها پیامی به صهیونیست هاست که زمان رو به اتمام است.

ابوالعدس ادامه داد، پیامی که مقاومت دائما با انتشار این فیلم ها روی آن تأکید می کند، این است که این حملات وحشیانه ارتش اشغالگر، مهندسی و طراحی شده برای کشتار بیشترین تعداد از زندانیان صهیونیستی است تا به این ترتیب بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از زیر بار مسوولیت زندانیان صهیونیستی رها شود.


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - صهیونیستی - مقاومت - رسانه ای - کارشناس - مسائل - مدیریت
آخرین اخبار سرویس:

کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی: مدیریت جنگ رسانه ای در دست مقاومت است

کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی: مدیریت جنگ رسانه ای در دست مقاومت است