مطالب مرتبط:
خبر فوری؛ ادامه واریز افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تا پنجشنبه
ادامه واریز افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تا پنجشنبه
آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری/ ادامه واریز افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی (اردیبهشت 1404)
خبر مهم مدیرعامل تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان در 1405
بازنشستگان این خبر مهم را بخوانند/ ادامه واریز افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از این تاریخ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 ساعت 12:102025-05-21سياسي

ممکان: مردم از مراکز درمانی تامین اجتماعی گلایه مند هستند


نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مردم از وضعیت مراکز درمانی تامین اجتماعی گلایه مند هستند از نوبت دهی چند ماهه گرفته تا کمبود امکانات یا نبود کیفیت در خدمات درمانی.

- ممکان: مردم از مراکز درمانی تامین اجتماعی گلایه مند هستند نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مردم از وضعیت مراکز درمانی تامین اجتماعی گلایه مند هستند از نوبت دهی چند ماهه گرفته تا کمبود امکانات یا نبود کیفیت در خدمات درمانی.

به گزارش ایسنا، حاکم ممکان، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در تذکری گفت: ماده 25 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار صراحتاً اعلام می کند که برق واحدهای تولیدی صنعتی و کشاورزی نباید در اولویت قطع قرار بگیرد اما متاسفانه این اقدام صورت نمی پذیرد و متعاقباً شاهد آن خواهیم بود که در بحث اقتصاد، در بحث کشاورزی و همچنین در بحث صنعت با مشکلات عدیده ای دچار خواهیم شد.

وی ادامه داد: همچنین در راستای ماده 4 آیین نامه اجرایی ماده 25 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار صراحتاً قید شده که دولت مکلف است این واحدها را بیمه کند و از قبل خسارتی که به خاطر قطعی برق به این واحدها وارد می شود به آن ها پرداخت کند که متاسفانه تا امروز این امر صورت نپذیرفته است.


برچسب ها: مراکز درمانی تامین اجتماعی - تامین اجتماعی - مجلس شورای اسلامی - مراکز درمانی - درمانی - شورای اسلامی - اجتماعی
آخرین اخبار سرویس:

ممکان: مردم از مراکز درمانی تامین اجتماعی گلایه مند هستند

ممکان: مردم از مراکز درمانی تامین اجتماعی گلایه مند هستند