مطالب مرتبط:
درآمد پایدار برای دانشگاه های کشور با ایجاد پارک های علم و فناوری
درآمد پایدار برای دانشگاه ها با ایجاد پارک علم و فناوری
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی: 35 همت به شرکت های دانش بنیان پرداخت شد
امکان حضور دانشجویان دانشگاه آزاد در صنایع ایجاد شد
تمرکز راهبردی کمیته امداد اردبیل بر توسعه اشتغال دانش بنیان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404 ساعت 23:052025-05-07سياسي

لزوم عبور از علم مدرک محور به علم حکمت بنیان در دانشگاه ها

لزوم عبور از علم مدرک محور به علم حکمت بنیان در دانشگاه ها

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با انتقاد از مدرک گرایی در نظام آموزشی کشور گفت: علم در دانشگاه ها باید بر پایه حکمت قرآنی و عقلانیت معاد و معاش بازتعریف شود.

- لزوم عبور از علم مدرک محور به علم حکمت بنیان در دانشگاه ها قم- دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با انتقاد از مدرک گرایی در نظام آموزشی کشور گفت: علم در دانشگاه ها باید بر پایه حکمت قرآنی و عقلانیت معاد و معاش بازتعریف شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه شامگاه چهارشنبه در مراسم بزرگداشت مقام استاد که در دانشگاه قم برگزار شد، با بیان اینکه تکریم مقام معلم، تکریم علم و متعلم نیز هست، اظهار کرد: باید چند نوبت در سال از معلمان واقعی که در مسیر تعلیم و تربیت مجاهدت می کنند و اهل کم فروشی نیستند، تجلیل شود.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری و آیت الله قاضی خرم آبادی، از تلاش های مؤسس دانشگاه قم نیز قدردانی کرد و گفت: آیت الله قاضی برای تأسیس این دانشگاه از مال شخصی خود هزینه کردند و زحمات فراوانی را متحمل شدند.

حجت الاسلام خسروپناه با بیان اینکه علم مطلوب، علمی است که متصف به حکمت باشد، عنوان کرد: علم حکمی در برابر علم سنتی و مدرن قرار دارد و برخلاف مدل غربی، ناظر به عقل معاد و ایمان نیز هست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لزوم عبور از علم مدرک محور به علم حکمت بنیان در دانشگاه ها

لزوم عبور از علم مدرک محور به علم حکمت بنیان در دانشگاه ها