مطالب مرتبط:
وزیر نیرو : ناترازی برق ناشی از ضعف فنی نیست
ناترازی برق ریشه در کاهش سرمایه گذاری دارد
ماینرها به اندازه مصرف مشهد و حومه،برق مصرف می کنند/ چرا در اوج ناترازی، وزارت نیرو به ماینرها اجازه کار داده؟
استفاده از کولرهای گازی در مناطق معتدل، از عوامل اصلی رشد مصرف برق است
انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در 15 روز آینده/ هزینه های ناشی از قطع برق بسیار سنگین است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404 ساعت 14:502025-05-15اقتصادي

ناترازی برق ناشی از ضعف فنی نیست، کمبود سرمایه گذاری دلیل اصلی است


وزیر نیرو با تأکید بر اینکه ناترازی برق کشور ریشه در فقدان سرمایه گذاری های پیشین دارد، از آغاز برنامه های توسعه ای دولت برای بهبود شرایط خبر داد.

- ناترازی برق ناشی از ضعف فنی نیست، کمبود سرمایه گذاری دلیل اصلی است کرمانشاه- وزیر نیرو با تأکید بر اینکه ناترازی برق کشور ریشه در فقدان سرمایه گذاری های پیشین دارد، از آغاز برنامه های توسعه ای دولت برای بهبود شرایط خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، بعد از ظهر پنجشنبه و هم زمان با سفر هیأت دولت به استان کرمانشاه، عباس علی آبادی وزیر نیرو با حضور در شهرستان سرپل ذهاب از پروژه احداث و بهره برداری پست برق این منطقه بازدید کرد.

علی آبادی در حاشیه این بازدید و در جمع خبرنگاران، با اشاره به موقعیت مطلوب استان کرمانشاه در حوزه تولید انرژی، گفت: تراز تولید و مصرف برق در این استان مثبت است و استان کرمانشاه نه تنها نیازهای خود را تأمین می کند، بلکه در مواقع لزوم به شبکه سراسری نیز کمک رسانی دارد.

وی ضمن قدردانی از همراهی مردم مناطق مرزی، اظهار داشت: در برخی بازه ها ممکن است به دلیل انتقال برق به استان های مجاور، نوساناتی در تأمین برق محلی ایجاد شود، اما با بهره برداری از پست جدید برق در سرپل ذهاب، پایداری شبکه در این منطقه تقویت خواهد شد.


برچسب ها: سرمایه گذاری - ناترازی برق - استان کرمانشاه - کرمانشاه - ناترازی - وزیر نیرو - سرمایه
آخرین اخبار سرویس:

ناترازی برق ناشی از ضعف فنی نیست، کمبود سرمایه گذاری دلیل اصلی است

ناترازی برق ناشی از ضعف فنی نیست، کمبود سرمایه گذاری دلیل اصلی است