مطالب مرتبط:
سوالات امتحانات نهایی لو رفت
واکنش پلیس به فروش سوالات امتحانات نهایی
افت تحصیلی نگران کننده؛ میانگین نمرات امتحانات نهایی زیر
لینک دانلود سوالات امتحان نهایی دین و زندگی خرداد 1404
تأکید بر نظم در امتحانات و لزوم کیفیت در طراحی لباس فرم دانش آموزی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 ساعت 10:002025-05-20حوادث

سوالات کنکور و امتحانات نهایی لو نرفته است


رییس مرکز امداد و فوریت های سایبری پلیس فتا گفت: تا امروز سوالات کنکور و امتحانات نهایی لو نرفته است.

- رییس مرکز امداد و فوریت های سایبری پلیس فتا گفت: تا امروز سوالات کنکور و امتحانات نهایی لو نرفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سرهنگ رامین پاشایی رییس مرکز امداد و فوریت های سایبری پلیس فتا درباره سوءاستفاده از امتحانات نهایی بیان داشت: از سال 97 فروش سوالات کنکور و سوالات نهایی باب شده و به یکی از تقویم ها عملیاتی ثابت پلیس فتا تبدیل شده است.

وی با اشاره به پرونده های مشابه این حوزه گفت: ترفند کلاهبرداران در حوزه کنکور به این شکل است که از نام و اعتبار اشخاصی از سازمان سنجش و وزارت آموزش و پرورش معرفی می کنند.

در این کلاهبرداری که تقریباً 80 درصد را شامل می شود به این صورت است که برای دریافت سوالات، پول با مبلغی بین 5 تا 100 میلیون به حساب کلاهبردار واریز می شود و حتی گاهاً سکه دریافت می کنند.

وی بیان داشت: پس از واریز پول از کلاهبردار دیگر خبری نمی شود و یا سوالات ادوار گذشته را با اندک تغییرات گرافیکی در اختیار متقاضی قرار می دهند.

سرهنگ پاشایی در رادیو گفتگو با بیان اینکه کنکور به یک رویداد سیاسی امنیتی تبدیل شده اضافه کرد: برخی قصد دارند از داخل و خارج امنیت آن را خدشه دار کنند و برای آن افرادی را عجین می کنند تا با ادوات تق


برچسب ها: امتحانات نهایی - سوالات - امتحانات - پلیس فتا - کلاهبردار - نهایی - کنکور
آخرین اخبار سرویس:

سوالات کنکور و امتحانات نهایی لو نرفته است

سوالات کنکور و امتحانات نهایی لو نرفته است